Inschrijven

Icon/Lesvorm Kies lesvorm
  • Icon/Docent Docent(en): 
  • Icon/Leeftijd
  • Icon/Datum
  • Icon/Frequentie Frequentie: 
  • Icon/Lessen Aantal: 
  • Icon/Locatie Locatie: 
  • Icon/Datum Lesdag: 
Icon/Locatie Locatie
Icon/Datum Lesdag
Muziek met peuters 3 jaar
€ 154,-
Bekijk opties

Muziek met peuters 3 jaar

Icon/Docent Docent(en): Linda Vriends

Icon/Lessen Aantal: 12 lessen

Icon/Datum Startdatum: 30 jan 2024

Icon/Datum Lesdag: dinsdag

Icon/Datum Lestijd: Klik op "Bekijk opties"

Icon/Leeftijd Leeftijd: 3 - 3 jaar

Icon/Locatie Locatie: Centrum

Icon/Frequentie Frequentie: Wekelijks

Wat kun je verwachten?

Muziek maken met de allerkleinsten

In deze cursus ga je samen met je (klein-)kind muziek maken, zingen en muzikale bewegingsspelletjes doen. We leren spelenderwijs liedjes van vroeger, maar ook liedjes van nu. De kinderen kunnen allerlei ontdekkingen doen met eenvoudige muziekinstrumenten en klanken. Dit stimuleert hun muzikale ontwikkeling, hun ritmegevoel, motoriek en taalgevoel, maar is vooral heel leuk!

This course is taught in Dutch. In most cases it is possible to follow this course if you are an English speaker, but please consult our course administration department beforehand to be sure: cursussen@delindenberg.com.
Lees meer

Speciaal voor peuters van 3 jaar

Deze cursus is speciaal bedoeld voor kinderen van 3 jaar (minimumleeftijd: 2 jaar en 6 maanden) met hun (groot-)ouders/verzorgers. De laatste tien minuten van de les is er koffie en thee en tijd voor uitwisseling.

Muziekboekje

Je ontvangt een boekje waar alle aangeboden liedjes in verzameld kunnen worden. Zo heeft je kind een eigen muziekboekje en kunnen jullie thuis samen de liedjes herhalen.

Vervolgmogelijkheden

Na deze cursus kan je kind doorstromen naar Muziek met kleuters 4-5 jaar. Deze cursus is zonder begeleiding van ouders.

Later instromen?

Is de cursus al gestart en wil je nog instromen? Kies dan bij de opties de juiste locatie, lesdag en tijd. Wanneer er nog plek is zie je dat aan de groene button 'Instromen'. Staat er 'Inschrijven niet meer mogelijk', dan is de cursus vol en is instromen helaas niet meer mogelijk.

Wie geeft er les?

Linda Vriends

Linda Vriends geeft al jaren muziekles op verschillende basisscholen in Nijmegen, aan groep 1 t/m 4. Daarnaast geeft ze Muziek met dreumesen en Muziek met peuters in onze centrum-locatie op de woensdagochtend. Met dit werk wil ze een zo rijk mogelijke muzikale leeromgeving meegeven aan de allerkleinsten. Ook wil ze hiermee de ouder-kind band versterken. Als muziektherapeute weet ze hoe belangrijk dit is en wat voor positieve invloed dit op het kind kan hebben voor de rest van zijn of haar leven.

Linda is in 2000 afgestuurd aan de HBO-opleiding creatieve therapie/muziektherapie. Hiervoor heeft zij 3 jaar aan de vooropleiding conservatorium Tilburg gestudeerd. Na haar studie heeft zij nog een cursus ‘Muziek aan de basis’ gevolgd via het Codarts Rotterdam. In de zomer van 2022 hoopt ze de post-HBO-opleiding Muziek op Schoot af te ronden.

Linda is moeder van twee kinderen en heeft met haar kinderen verschillende Muziek op Schoot cursussen gevolgd. 

Linda Vriends geeft al jaren muziekles op verschillende basisscholen in Nijmegen, aan groep 1 t/m…

Lees meer

Locaties

Lindenberg Centrum

Ridderstraat 23,
6511 TM Nijmegen, Google maps