Inschrijven

Icon/Lesvorm Kies lesvorm
  • Icon/Docent Docent(en): 
  • Icon/Leeftijd
  • Icon/Datum
  • Icon/Frequentie Frequentie: 
  • Icon/Lessen Aantal: 
  • Icon/Locatie Locatie: 
  • Icon/Datum Lesdag: 
Icon/Locatie Locatie
Icon/Datum Lesdag
Muziekclub 6-7 jaar
€ 174,-
Bekijk opties

Muziekclub 6-7 jaar

Icon/Docent Docent(en): Linda Vriends

Icon/Lessen Aantal: 15 lessen

Icon/Datum Startdatum: 30 jan 2024

Icon/Datum Lesdag: dinsdag

Icon/Datum Lestijd: Klik op "Bekijk opties"

Icon/Leeftijd Leeftijd: 6 - 7 jaar

Icon/Locatie Locatie: Centrum

Icon/Frequentie Frequentie: Wekelijks

Wat kun je verwachten?

Algemene muzikale vorming  

In deze cursus leren kinderen op een speelse manier de basisleer van muziek, denk aan de toonladder, notenleer en ritme. We zingen iedere week een ander lied, dat in een map mee naar huis genomen wordt. Verder bewegen we op muziek en luisteren we naar muziek. Er is veel aandacht voor de ontwikkeling van je gehoor, maat- en ritmegevoel. Je beleeft muziek, maar oefent ook je fijne motoriek. 

Instrumenten 

In deze cursus maak je kennis met verschillende instrumenten, zoals de blokfluit, piano, gitaar, harp, klokkenspel en klein slagwerk. Je hoeft thuis geen instrument te hebben, want we gebruiken de instrumenten van de Lindenberg. 

This course is taught in Dutch. In most cases it is possible to follow this course if you are an English speaker, but please consult our course administration department beforehand to be sure: cursussen@delindenberg.com.

Wie geeft er les?

Linda Vriends

Linda Vriends geeft al jaren muziekles op verschillende basisscholen in Nijmegen, aan groep 1 t/m 4. Daarnaast geeft ze Muziek met dreumesen en Muziek met peuters in onze centrum-locatie op de woensdagochtend. Met dit werk wil ze een zo rijk mogelijke muzikale leeromgeving meegeven aan de allerkleinsten. Ook wil ze hiermee de ouder-kind band versterken. Als muziektherapeute weet ze hoe belangrijk dit is en wat voor positieve invloed dit op het kind kan hebben voor de rest van zijn of haar leven.

Linda is in 2000 afgestuurd aan de HBO-opleiding creatieve therapie/muziektherapie. Hiervoor heeft zij 3 jaar aan de vooropleiding conservatorium Tilburg gestudeerd. Na haar studie heeft zij nog een cursus ‘Muziek aan de basis’ gevolgd via het Codarts Rotterdam. In de zomer van 2022 hoopt ze de post-HBO-opleiding Muziek op Schoot af te ronden.

Linda is moeder van twee kinderen en heeft met haar kinderen verschillende Muziek op Schoot cursussen gevolgd. 

Linda Vriends geeft al jaren muziekles op verschillende basisscholen in Nijmegen, aan groep 1 t/m…

Lees meer

Locaties

Lindenberg Centrum

Ridderstraat 23,
6511 TM Nijmegen, Google maps