Inschrijven

Icon/Lesvorm Kies lesvorm
  • Icon/Docent Docent(en): 
  • Icon/Leeftijd
  • Icon/Datum
  • Icon/Frequentie Frequentie: 
  • Icon/Lessen Aantal: 
  • Icon/Locatie Locatie: 
  • Icon/Datum Lesdag: 
Icon/Locatie Locatie
Icon/Datum Lesdag
Streetdance 6-8 jaar
€ 344,-
Bekijk opties

Streetdance 6-8 jaar

Icon/Docent Docent(en): Liesbeth Verriet

Icon/Lessen Aantal: 33 lessen

Icon/Datum Startdatum: 14 sep 2024

Icon/Datum Lesdag: zaterdag

Icon/Datum Lestijd: Klik op "Bekijk opties"

Icon/Leeftijd Leeftijd: 6 - 8 jaar

Icon/Locatie Locatie: Centrum

Icon/Frequentie Frequentie: Wekelijks

Wat kun je verwachten?

Basistechnieken van streetdance  

In deze cursus leer je de basistechnieken van streetdance. We doen oefeningen waar je een mooie houding en sterke spieren van krijgt, maar we gaan ook aan de slag met musical en streetdance. 

Wat leer je? 

Gaandeweg werk je aan lichaamsbewustzijn, muzikaliteit, het gebruik van de ruimte en je creativiteit. Alles toegespitst op de streetdance kant van de dans. Zo leg je een goede basis om je leven lang dansplezier van te hebben. 

Dansen voor kinderen 

De cursus is bedoeld voor kinderen van 6 tot 8 jaar. Danservaring is niet noodzakelijk. Aan het einde van het jaar sluiten we af met een eindvoorstelling tijdens Lindenberg Presenteert. 

Kledingadvies 

Voor deze cursus draag je je haar vast, en zorg je dat je dansbare kleding en gymschoenen (geen buitenschoenen) of balletschoentjes aanhebt. De docent adviseert je graag over de juiste kleding en schoenen. 

This course is taught in Dutch. In most cases it is possible to follow this course if you are an English speaker, but please consult our course administration department beforehand to be sure: cursussen@delindenberg.com.

Wie geeft er les?

Liesbeth Verriet

Liesbeth Verriet studeerde aan de Havo voor Muziek en Dans in Rotterdam en aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten, opleiding Moderne Theaterdans. Ze heeft gedanst voor dansgezelschap de Stilte, Wentink Events en Studio 100. Daarna heeft zij de opleiding Docerend Kunstenaar gevolgd, ook aan de Hogeschool voor de Kunsten in Amsterdam. Liesbeth werkt sinds 2007 als docent en choreograaf bij de Lindenberg.

Liesbeth Verriet studeerde aan de Havo voor Muziek en Dans in Rotterdam en aan de Amsterdamse…

Lees meer

Locaties

Lindenberg Centrum

Ridderstraat 23,
6511 TM Nijmegen, Google maps