Inschrijven

Icon/Lesvorm Kies lesvorm
  • Icon/Docent Docent(en): 
  • Icon/Leeftijd
  • Icon/Datum
  • Icon/Frequentie Frequentie: 
  • Icon/Lessen Aantal: 
  • Icon/Locatie Locatie: 
  • Icon/Datum Lesdag: 
Icon/Locatie Locatie
Icon/Datum Lesdag
Workshop: verhalen vertellen
€ 34,-
Bekijk opties

Workshop: verhalen vertellen

Icon/Docent Docent(en): Patrick Feijen

Icon/Lessen Aantal: 1 les

Icon/Datum Startdatum: 01 apr 2023

Icon/Datum Lesdag: zaterdag

Icon/Datum Lestijd: Klik op "Bekijk opties"

Icon/Leeftijd Leeftijd: 18 - 99 jaar

Icon/Locatie Locatie: Bibliotheek Marienburg

Icon/Frequentie Eenmalig

Wat kun je verwachten?

Schrijven en vertellen

In de workshop verhalen vertellen schrijf je eerst een ultrakort verhaaltje. Daar ga je vervolgens als verteller mee aan de slag in allerlei kleine verteloefeningen.

Het verhaal verbeelden

Een verhaal vertellen is op de eerste plaats het verhaal verbeelden. Publiek moet het voor zich gaan zien. Je stuurt en bespeelt, je verrast en ontroert jouw toehoorders. Met hoe je praat, hoe je staat, hoe je kijkt, hoe je beweegt.

Vertelstoel

Dat doe je op de vertelstoel die we als klein podium in het leslokaal maken. Je kunt niet vertellen zonder publiek, dus ben je naast verteller ook publiek voor elkaar.

Lees meer

Schrijfworkshops i.s.m. OBGZ

Begin je weekend goed en creatief! Op de eerste zaterdag in oktober, november, december, februari, maart en april verzorgen schrijfdocenten van de Lindenberg schrijfworkshops in Bibliotheek Mariënburg. Alle workshops bieden we twee keer aan, eentje in het najaar en eentje in het voorjaar.

Wie geeft er les?

Patrick Feijen

Patrick Feijen is dramaschrijver/scriptschrijver en theaterdramaturg. Hij schreef voor muziektheatergroep Crux, jongerentheater Station2Station, Theatergroepen Vis à Vis en Odd Enjinears. Hij schreef soap (ONM en GTST) en het scenario voor de Waalsprongfilm. Voor de Lindenberg schreef hij o.a. het jongerentheaterstuk ‘Zier’ en de kindermusical ‘Tim’.

Patrick is als docent dramaturgie & beeldanalyse verbonden aan de parttime opleiding Theatermaker voor het Amateurtheater. Daarnaast is hij artistiek co-coördinator bij Theaterlab De Schuur in Arnhem.

Patrick Feijen is dramaschrijver/scriptschrijver en theaterdramaturg. Hij schreef voor…

Lees meer

Locaties

Inschrijven en kaartverkoop seizoen 2024-2025

Op ma. 27 mei start de kaartverkoop voor het nieuwe theaterseizoen (sep. '24 - mei '25) en op wo. 29 mei starten de cursusinschrijvingen voor de cursussen die starten in september.