Inschrijven

Icon/Lesvorm Kies lesvorm
  • Icon/Docent Docent(en): 
  • Icon/Leeftijd
  • Icon/Datum
  • Icon/Frequentie Frequentie: 
  • Icon/Lessen Aantal: 
  • Icon/Locatie Locatie: 
  • Icon/Datum Lesdag: 
Icon/Locatie Locatie
Icon/Datum Lesdag
Zang: beginnerscursus pop & jazz (A)
€ 184,-
Bekijk opties

Zang: beginnerscursus pop & jazz (A)

Icon/Docent Docent(en): Saskia Pauli

Icon/Lessen Aantal: 15 lessen

Icon/Datum Startdatum: 21 feb 2024

Icon/Datum Lesdag: woensdag

Icon/Datum Lestijd: Klik op "Bekijk opties"

Icon/Leeftijd Leeftijd: 18 - 99 jaar

Icon/Locatie Locatie: Centrum

Icon/Frequentie Frequentie: Wekelijks

Wat kun je verwachten?

Zangles in een groep

'Niets zo leuk als samen zingen' aldus Liek Peters, de zangdocent. Al zingend ontdek je je zangstem en ervaar je hoe leuk het is om samen te zingen. Er is aandacht voor stemgebruik en zangtechniek. Je ervaart hoe het is om twee- en driestemmig te zingen, je zingt verschillende muziekgenres en speelt met de mogelijkheden van je stem. Plezier in het zingen staat voorop.

This course is taught in Dutch. In most cases it is possible to follow this course if you are an English speaker, but please consult our course administration department beforehand to be sure: cursussen@delindenberg.com.
Lees meer

Werken aan zangtechniek en samenzang

Je stem gebruik je iedere dag, maar waarom is zingen dan soms best moeilijk? In deze cursus wordt er aandacht besteedt aan basis zangtechniek bij stemgebruik, met als eerste doel om prettig en vrij te kunnen zingen. Aan de hand van improvisatie en zangarrangementen leer je waar je op kunt letten als je samen zingt (zoals timing, dynamiek en klankkleur). De stijlen die aan bod komen zijn jazz, pop, latin en blues. Iedereen krijgt ook de kans om een nummer solo te zingen: best spannend misschien, maar ook heel leerzaam!

Zang voor beginners

Dit is een cursus voor iedereen die het leuk vindt om in een groep te zingen en vrijer wil worden in het zingen. Voorkennis of ervaring is niet nodig, thuis voorbereiden evenmin. De groep bestaat uit maximaal zestien personen

Wie geeft er les?

Saskia Pauli

Lees meer

Locaties

Lindenberg Centrum

Ridderstraat 23,
6511 TM Nijmegen, Google maps