Expositie Ratjetoe II

Te zien vanaf 10 februari 2024

Elf deelnemers van het UNIT Atelier in Nijmegen presenteren in deze expositie hun beeldend werk. Van schilderkunst, aquarellen, potloodtekeningen en papiersnijwerk tot prints op verschillende materialen. Veel van hen kunnen zeer gefocust en ambachtelijk bezig zijn met verschillende technieken. Anderen laten zich inspireren door  hun gevoel en geven vorm zonder een vooropgezet plan.

De deelnemende kunstenaars zijn: Marteijn Bouter, Carine Dokter, Ruby van IJzeren, Liesbeth Ormel, Joost Tellman, Valerie Adriaensen, Alicja Z. Rushton, Linda van den Nieuwenhuijzen, Jan Rombout, Sjoerd Sikking en Suzanne Klein Egelink. 

Over het UNIT Atelier

Het UNIT Atelier biedt mensen met beeldend talent een mogelijkheid om zich beeldend en persoonlijk verder te ontwikkelen. Zij richten zich op mensen vanaf 21 jaar die vastgelopen zijn in samenleving en onderwijs. De UNIT richt zich in het bijzonder op mensen met een vorm van autisme of aanverwante problematiek, met een normale of bovengemiddelde intelligentie en met talent voor en interesse in beeldende kunst en vormgeving. Het atelier begeleidt hen naar een volwaardige plek in de samenleving.

Mocht je niet uitgekeken raken, dan is er ook nog een UNIT Winkel in de Molenpoortpassage 37 B in het centrum van Nijmegen. UNIT Atelier is daar open van woensdag t/m zaterdag van 12.00 uur tot 17.00 uur. 

Wil je meer informatie of ben je geïnteresseerd in het kopen van een werk? Dan kun je contact opnemen met Gemma van Grinsven via info@unitacademie.nl of 06-54781383.