« overzicht

Gezellig en sfeervol

In het Lindenberg Café geniet je van duurzaam, lokaal en vooral lekker eten en drinken. Ons gezellige café en centraal gelegen foyer zijn groot, maar eenvoudig in te richten in knusse hoekjes. De ideale locatie voor een voedzame lunch, uitgebreid diner of gezellige borrel tijdens een congres, vergadering, voorstelling of feestelijke bijeenkomst. Het Lindenberg Café heeft een open keuken, sfeervolle bar en een eigen podium. Met lekker weer kun je van een hapje en drankje op ons buitenterras genieten met uitzicht op het Valkhofpark en de Waalbrug.

Streekproducten

Onze producten komen zoveel mogelijk in een cirkel van 50 km bij ons vandaan. En, als het kan, rechtstreeks van het land. Onze avondmaaltijden wisselen regelmatig. Bekijk ons menu. Heb je interesse om met je collega’s of gezelschap bij ons te komen eten en drinken? Of ben je nieuwsgierig wat wij tijdens je congres of vergadering voor je kunnen betekenen? Bekijk dan onze pagina met culinaire arrangementen.

Combineer meerdere ruimtes

De Lindenberg biedt een diversiteit aan mogelijkheden. Zo hebben wij voldoende ruimte voor een plenair programma of voorstelling in één van onze theaterzalen. Of kom samen voor een workshop, vergadering of break-out sessie in onze vergaderzalen of multifunctionele ruimtes.

Meer informatie:

» Tarievenlijst 2024 (PDF)
» Zaalcapaciteit (PDF)
» Vraag onze brochure Huur de Lindenberg aan
» Schrijf je in voor onze nieuwsbrief (maximaal vier keer per jaar)
» Neem contact met ons op voor een persoonlijke rondleiding
» Algemene voorwaarden verhuur Lindenberg (PDF)
»  Lees hier wat klanten over ons zeggen

Draag bij aan kunst en cultuur
Door bij de Lindenberg een ruimte te huren draag je bij aan kunst en cultuur. Lees hier hoe je ons helpt met onze missie: kunst en cultuur voor iedereen.

Offerte aanvragen

Particulier
Zakelijk
Cultureel