« overzicht

Voor congressen en voorstellingen

In de prachtige Lindenbergzaal met traditionele rode theaterstoelen is het unieke theatergevoel altijd aanwezig! Onze grootste theaterzaal met een capaciteit van 336 zitplaatsen is perfect voor jouw congres, symposium, lezing, voorstelling of concert. De zaal heeft een inschuifbare tribune, een eigen foyer en een vlakke vloer waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn. Er is tevens livestreaming mogelijk voor jouw online of hybride evenement.

Combineer meerdere ruimtes

De Lindenberg biedt een diversiteit aan mogelijkheden voor subruimtes zodat je naast het plenaire programma in de Lindenbergzaal verschillende workshops of break-out sessies kunt organiseren. Zo hebben wij nog 2 andere theaterzalen, 4 vergaderzalen en meerdere multifunctionele ruimtes.

Culinaire arrangementen

Het gezellige Lindenberg Café en grote centraal gelegen foyer zijn beschikbaar voor de cateringmomenten tijdens jouw bijeenkomst. Heb je interesse in een lunch, diner of borrel? Of wil je een compleet vergaderarrangement? Wij bieden diverse culinaire arrangementen waarbij gewerkt wordt met duurzame en eerlijke (streek)producten. 

Meer informatie

» Tarievenlijst 2024 (PDF)
» Zaalcapaciteit (PDF)
» Vraag onze brochure Huur de Lindenberg aan
» Schrijf je in voor onze nieuwsbrief (maximaal vier keer per jaar)
» Neem contact met ons op voor een persoonlijke rondleiding
» Algemene voorwaarden verhuur Lindenberg (PDF)
»  Lees hier wat klanten over ons zeggen

Draag bij aan kunst en cultuur
Door bij de Lindenberg een ruimte te huren draag je bij aan kunst en cultuur. Lees hier hoe je ons helpt met onze missie: kunst en cultuur voor iedereen.

Offerte aanvragen

Particulier
Zakelijk
Cultureel