« overzicht

Theaterzaal met intiem karakter


Verras je gasten met de ambiance van het theater! De Steigerzaal is met 144 zitplaatsen onze middelgrote theaterzaal. De zaal is ingericht met blauwgrijze banken waardoor de zaal een intiem karakter krijgt. Er is een klein balkon aanwezig.

In de Steigerzaal vang je de aandacht van je gasten. Het podium is van alle technische snufjes voorzien om je voorstelling, congres, presentatie of lezing de perfecte omlijsting met licht en geluid te geven die het verdient!

Combineer meerdere ruimtes

De Lindenberg biedt een diversiteit aan mogelijkheden voor subruimtes zodat je naast het plenaire programma in de Steigerzaal verschillende workshops of break-out sessies kunt organiseren. Zo hebben wij nog 2 andere theaterzalen, 4 vergaderzalen en meerdere multifunctionele ruimtes.

Culinaire arrangementen

Het gezellige Lindenberg Café en grote centraal gelegen foyer zijn beschikbaar voor de cateringmomenten tijdens jouw bijeenkomst. Heb je interesse in een lunch, diner of borrel? Of wil je een compleet vergaderarrangement? Wij bieden diverse culinaire arrangementen waarbij gewerkt wordt met duurzame en eerlijke (streek)producten. 

Meer informatie

» Tarievenlijst 2023 (PDF)
» Zaalcapaciteit (PDF)
» Vraag onze brochure Huur de Lindenberg aan
» Schrijf je in voor onze nieuwsbrief (maximaal vier keer per jaar)
» Neem contact met ons op voor een persoonlijke rondleiding
» Algemene voorwaarden verhuur Lindenberg (PDF)
»  Lees hier wat klanten over ons zeggen

Draag bij aan kunst en cultuur
Door bij de Lindenberg een ruimte te huren draag je bij aan kunst en cultuur. Lees hier hoe je ons helpt met onze missie: kunst en cultuur voor iedereen.

Offerte aanvragen

Particulier
Zakelijk
Cultureel