Kinderfeestjes volgeboekt

[update 15 september 2022]
We krijgen veel verzoeken voor kinderfeestjes in de Lindenberg. Dat vinden we heel fijn, maar helaas zijn alle momenten waarop kinderfeestjes kunnen plaatsvinden volgeboekt. We kunnen voorlopig geen verzoeken voor kinderfeestjes aannemen. Dat vinden we erg jammer. Zodra er weer ruimte komt vermelden we dat op deze pagina. 

 

 

 

Kinderfeestjes in Nijmegen

Vier je verjaardag bij de Lindenberg

Jarig ben je maar één keer per jaar, dus dat moet een feest zijn! Ga met je beste vriendjes en vriendinnetjes naar een jeugdtheatervoorstelling, of volg een leuke workshop. Jarig zijn betekent natuurlijk ook lekker eten. Misschien wil je graag een bord vol heerlijke frietjes... Je kunt je feestje samenstellen zoals jij dat wil!

Feestje met workshop

Bij een kinderfeestje met workshop kun je kiezen uit een workshop beeldende kunst, mode, circustheater, dans of musical. De kosten bedragen € 140,00 per workshop, voor maximaal 10 kinderen. Bij meer dan 10 kinderen is de meerprijs per kind € 14,85. Een feestelijke ontvangst met ranja is inbegrepen bij de workshopprijs.

Wil je je feestje afsluiten met lekkere frietjes, een snack en ranja? Dit kost € 5,50 extra per kind.

Feestje met voorstelling

Het feestje met voorstelling is alleen te boeken rondom een reeds geplande jeugdvoorstelling waar nog voldoende kaarten voor beschikbaar zijn. De aangegeven minimumleeftijd bij de voorstelling is ook van toepassing bij het kinderfeestje. Voor deze feestjes geldt het reguliere voorstellingstarief en een maximum van 10 kinderen. Er moeten minimaal 2 volwassenen bij zijn om de kinderen te begeleiden (deze begeleiding is niet in handen van de Lindenberg).

Bij het kinderfeestje met voorstelling zit ontvangst met ranja inbegrepen. Sluit af met frietjes, een snack en ranja voor een meerprijs van € 5,50 per kind.