Kinderfeestjes in Nijmegen

 

26-6-2023 Update 

Zomerstop Kinderfeestjes in de Lindenberg.

Van 1 juli tot en met 1 oktober 2023 houden we een zomerstop voor de kinderfeestjes. Vanaf 1 oktober kan je je feestje weer bij ons komen vieren. Wil jij een feestje houden na 1 oktober? Vul dan het formulier onderaan deze pagina in. 

In verband met vakanties kunnen we aanvragen die we ontvangen tussen 21 juli en 21 augustus niet meteen beantwoorden. Na 21 augustus krijg je van ons bericht. 

We wensen je een hele fijne zomer!


Vier je verjaardag bij de Lindenberg

Jarig ben je maar één keer per jaar, dus dat moet een feest zijn! Kom met je beste vriendjes en vriendinnetjes naar de Lindenberg om een leuke workshop te volgen of voorstelling te bekijken. Jarig zijn betekent natuurlijk ook lekker eten. Misschien wil je graag een bord vol heerlijke frietjes... Je kunt je feestje samenstellen zoals jij dat wilt! 

Feestje met workshop

Bij een kinderfeestje met workshop kun je kiezen uit een workshop beeldende kunst, mode, circustheater, dans/urban of theater. De kosten bedragen € 140,00 per workshop, voor maximaal 10 kinderen. Bij meer dan 10 kinderen is de meerprijs per kind € 14,85. Een feestelijke ontvangst met ranja is inbegrepen bij de workshopprijs.  

De workshops vinden plaats op zaterdagen van: 

12.30 - 14.00 uur: theaterfeestje 
14.30 - 16.00 uur: beeldend of modefeestje 
15.30 - 17.00 uur: circusfeestje 
15.30 - 17.00 uur: dansfeestje 

Wil je je feestje afsluiten met lekkere frietjes, een snack en ranja? Dit kost € 5,50 extra per kind. 

Feestje met voorstelling

Het feestje met voorstelling is alleen te boeken rondom een reeds geplande jeugdvoorstelling waar nog voldoende kaarten voor beschikbaar zijn. De aangegeven minimumleeftijd bij de voorstelling is ook van toepassing bij het kinderfeestje. Voor deze feestjes geldt het reguliere voorstellingstarief en een maximum van 10 kinderen. Er moeten minimaal 2 volwassenen bij zijn om de kinderen te begeleiden (deze begeleiding is niet in handen van de Lindenberg).

Bij het kinderfeestje met voorstelling zit ontvangst met ranja inbegrepen. Sluit af met frietjes, een snack en ranja voor een meerprijs van € 5,50 per kind. 

 

Workshop
Voorstelling

De afdeling cursussen is tijdelijk telefonisch bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 13:00 tot 16:00 uur.