Meedoen-regeling

De Lindenberg doet mee aan de meedoen-regeling van de gemeente Nijmegen.

Wat houdt dat in?

Heb je een aanvraag gedaan bij de gemeente Nijmegen en een digitale bevestiging gehad dat je recht hebt op de meedoen-regeling? Dan mag je € 150,- van de gemeente besteden aan een activiteit in cultuur, sport of educatie. Bij de Lindenberg bijvoorbeeld! Bij ons kan je dit besteden aan een cursus of theatervoorstellingen.

Op deze pagina kan je de Meedoen-regeling aanvragen bij de gemeente Nijmegen. 

Maar hoe werkt dat dan?

Wil je een cursus doen? Dan zijn er twee opties:

  • Optie 1: als je cursus meer dan €150 kost. De Lindenberg betaalt 10% van je cursus. Van het bedrag dat overblijft, betaalt de gemeente € 150,-. Wat dan nog overblijft betaal je zelf. Bijvoorbeeld: Je cursus kost €179. Dan betaalt de Lindenberg 10% (€17,90), de gemeente betaalt €150 en de rest betaal jij: €11,10.
  • Optie 2: als je cursus minder dan €150 kost. Dan betaalt de gemeente je hele cursus. Als je nog geld overhoudt van de €150, kan je daar nog iets anders van doen. Bijvoorbeeld: je gaat een workshop doen van €40. De gemeente betaalt die €40. Jij houdt nog €110 over van de Meedoenregeling om iets anders van te doen.

Vink bij je online inschrijving op onze website onder het kopje 'Kortingen' de optie 'Meedoen-regeling' aan. De korting gaat pas van kracht nadat je jouw mail van de gemeente met QR-code hebt doorgestuurd. Dit mag naar cursussen@delindenberg.com, met vermelding van je naam, adres, telefoonnummer en geboortedatum. Dan kunnen we jouw korting pas verder verwerken.

Wil je gratis naar theatervoorstellingen? Dat werkt dat zo. Stuur een mail naar receptie@delindenberg.com met als onderwerp Meedoenregeling. Zet in die mail: je voornaam en achternaam, de titel van de voorstelling en hoeveel kaarten je wilt. Stuur jouw QR-code van de Meedoenregeling mee. Doe dit uiterlijk één week voor de voorstelling (maar eerder mag altijd).

Hoelang is mijn tegoed van de Meedoenregeling geldig?

Je kunt de meedoenregeling aanvragen van 1 januari t/m 31 december van het betreffende kalenderjaar. Het tegoed moet besteed worden in het kalenderjaar dat je het tegoed krijgt toegewezen. Het tegoed mag wel besteed worden voor cursussen of voorstellingen die nog doorlopen of plaatsvinden in (de eerste helft van) het daaropvolgende kalenderjaar. 

Veel plezier in ons cultuurhuis!