Meedoen-regeling

De Lindenberg doet dit seizoen weer mee aan de meedoen-regeling van de gemeente Nijmegen.

Wat houdt dat in?

Heb je een aanvraag gedaan bij de gemeente Nijmegen en een digitale bevestiging gehad dat je recht hebt op de meedoen-regeling? Dan mag je € 150,- van de gemeente besteden aan een activiteit in cultuur, sport of educatie. Bij de Lindenberg bijvoorbeeld! Bij ons kan je dit besteden aan een cursus of theatervoorstellingen.

Maar hoe werkt dat dan?

Wil je een cursus doen? Dan krijg je van ons 10% korting op ons cursusaanbod voor volwassenen. Van het bedrag ná korting betaalt de gemeente € 150,-. Het bedrag dat dan overblijft betaal je zelf. Let op: deze keuze is alleen mogelijk als je het hele Meedoen-bedrag aan een cursus bij de Lindenberg besteed.

Wil je theatervoorstellingen bezoeken? Dan heb je bij ons twee opties.

  • Optie 1: je krijgt van ons een theaterbon ter waarde van € 90,- die je aan onze voorstellingen kan besteden. Dit kost je niks: de gemeente betaalt € 75,- en de overige € 15,- krijg je van ons. Je hebt dan nog €75 Meedoen-bedrag over om elders te besteden.
  • Optie 2: je krijgt van ons een theaterbon ter waarde van € 175,- die je aan onze voorstellingen kan besteden. Dit kost je niks: de gemeente betaalt € 150,- en de overige € 25,- krijg je van ons. Je hebt dan geen Meedoen-bedrag meer over om elders te besteden.

En wat moet ik precies doen?

Voor een cursus: vink bij je online inschrijving op onze website onder het kopje 'Kortingen' de optie 'Meedoen-regeling' aan. De korting gaat pas van kracht nadat je de (originele!) brief van de gemeente bij de Lindenberg bent komen overhandigen zodat wij de code kunnen scannen of nadat je jouw mail van de gemeente met QR-code hebt doorgestuurd. Dit mag naar cursussen@delindenberg.com, met vermelding van je naam, adres, telefoonnummer en geboortedatum. Dan kunnen we jouw korting pas verder verwerken.

Voor theatervoorstellingen: je vraagt je theaterbonnen aan via de meedoenregeling-pagina voor theaterbonnen. Vink bij je aanvraag op onze website onder het kopje 'Kortingen' de optie 'Meedoen-regeling' aan. Let op: dit gaat via de cursussenpagina. De korting gaat pas van kracht nadat je jouw mail van de gemeente met QR-code hebt doorgestuurd. Dit mag naar cursussen@delindenberg.com, met vermelding van je naam, adres, telefoonnummer en geboortedatum. Dan kunnen we jouw korting pas verder verwerken.
NB: als je je theaterbonnen hebt besteed aan een voorstelling die is geannuleerd, dan mag je je tegoed inzetten voor een andere voorstelling. Neem hiervoor contact op met info@delindenberg.com

Hoelang is mijn tegoed van de Meedoenregeling geldig?

Je kunt de meedoenregeling aanvragen van 1 januari t/m 31 december van het betreffende kalenderjaar. Het tegoed moet besteed worden in het kalenderjaar dat je het tegoed krijgt toegewezen. Het tegoed mag wel besteed worden voor cursussen of voorstellingen die nog doorlopen of plaatsvinden in (de eerste helft van) het daaropvolgende kalenderjaar. 

LET OP: het kan tot 10 werkdagen duren voordat je aanvraag wordt verwerkt. Houd hiermee rekening bij de aanvraag van de voorstelling(en) van je keuze. Tijdens de kerstvakantie is de Lindenberg gesloten en worden aanvragen niet meer verwerkt. Zorg er daarom voor dat we je aanvraag inclusief geldige QR-code uiterlijk op 15 december hebben ontvangen.

Veel plezier in ons cultuurhuis!