Nieuwsbrieven

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van cultuureducatie in het onderwijs in Nijmegen en omgeving? Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief!

We versturen elke drie maanden een nieuwsbrief via e-mail. We besteden onder andere aandacht aan lessen en projecten uit de praktijk, subsidieregelingen, nieuw aanbod en interessante achtergrondinformatie. We hebben een aparte nieuwsbrief voor het primair onderwijs en het voortgezet onderwijs.

Lees de afgelopen nieuwsbrieven voor het PO

Nieuwsbrief PO oktober 2023

Het afscheid van onze manager Lindenberg op School Rini Sonnemans, een nieuw gezicht in de reeks "Verhalen uit de Lindenberg", de start van onze ICC-cursus en de vacature voor teamleider PO.

Nieuwsbrief PO januari 2023

Een kinderkrant maken met Mirjam van Zelst van het Kinderpersbureau, fotoreportage over de Taalspeelgroep van Marly op de Vossenburcht, het handboek scholing kunstvakdocenten gemaakt door de Lindenberg en de andere Gelderse penvoerders van CmK en de gevolgen van de nieuwe lumpsumregeling voor de financiering van cultuureducatie op school.

Nieuwsbrief PO oktober 2022

Een interview met twee nieuwe kunstvakdocenten van Lindenberg op School, in gesprek met beeldend docent Lotte van Campen over de ontwikkeling van de beeldende ateliers, samenwerking Betuwe Express voor Kunstbus officieel, Verhalen uit de Lindenberg met Marly Philips, een vacature voor vrijwillige medewerker kostuums en nog heel even terug naar het zomervakantiegevoel.

De volgende nieuwsbrief voor het PO staat gepland in januari 2024.

Lees de afgelopen nieuwsbrieven voor het VO

Nieuwsbrief VO september 2023

Netwerkdag kunstvakdocenten op 7 november, nieuwe samenwerkingen met Aventurijn en Pro College, cursus tot intern cultuurcoördinator en meer leuke evenementen voor leerlingen in het VO.

Nieuwsbrief VO juni 2023

Tentoonstelling eindexamenkunst Art Battle, interview project 'Verhalen maken de mens' op Dominicus College Monnikskap, vooruitzicht inspirerende netwerkdag voor kunstvakdocenten uit het VO op 7 november.

Nieuwsbrief VO februari 2023

'Tijd voor talent': de talentontwikkelingsworkshops van het Pontem College, het aankomende Voordrachtfestival en alles over Art Battle, de eindexamenkunstwedstrijd van Lindenberg op School.

De volgende nieuwsbrief voor het VO staat gepland in januari 2024.

Meer lezen over wat Lindenberg op School doet?

Bekijk onze pagina of schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrieven over het primair en voortgezet onderwijs.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief over het primair onderwijs

E-mailadres

Schrijf je in voor de nieuwsbrief over het voortgezet onderwijs

E-mailadres