Nieuwsbrieven

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van cultuureducatie in het onderwijs in Nijmegen en omgeving? Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief!

We versturen elke drie maanden een nieuwsbrief via e-mail. We besteden onder andere aandacht aan lessen en projecten uit de praktijk, subsidieregelingen, nieuw aanbod en interessante achtergrondinformatie. We hebben een aparte nieuwsbrief voor het primair onderwijs en het voortgezet onderwijs.

Lees de afgelopen nieuwsbrieven voor het PO

Nieuwsbrief PO september 2021

Interview met Tessa Zoutendijk over de Kobranie-methode, samenwerking met de Oversteek vanuit de NPO-gelden, verslag van de Zomerschool, opening van het mozaïek op het nieuwe schoolplein van TOON en volg dit hele schooljaar het verhaal van theaterdocente Marly Philips in de nieuwe serie 'Verhalen uit de Lindenberg'.

Nieuwsbrief PO juli 2021

Eindmusicals in coronatijd, recordaantal inschrijvingen Culturele Jaarprogramma's, kunst op het schoolplein bij TOON, interview met Kunstbus-chauffeur Leo Muller, certificering kunstvakdocenten 'Met je vak voor de klas en 'Als kunst je vak is' (opleidingstraject met Gelderse CmK-partners)

Nieuwsbrief PO april 2021

Corona: stand van zaken, Buitenkunst, presentatie Culturele Jaarprogramma's, nieuwe coördinator PO Rinse Visser, flyerpakket, animatie, keramiek op het schoolplein

Nieuwsbrief PO december 2020

CmK 3, Plusateliers, LEF, debatles en Cultureel Jaarprogramma in coronatijd

De volgende nieuwsbrief voor het PO staat gepland in december 2021

Lees de afgelopen nieuwsbrieven voor het VO

Nieuwsbrief VO oktober 2021

Nieuwe subsidieregeling voor cultuureducatie van Fonds Cultuurparticipatie, beeldverslag van Project Kunst-Werk bij Oddstream van NSG Groenewoud, Lindenberg Zomerschool 2021, bekendmaking van het thema van het Voordrachtfestival 2022 en de Kunst- en Cultuurroutes.

Nieuwsbrief VO juni 2021

Corona: stand van zaken, Oddstream x NSG Groenewoud: Project Kunst-Werk, nieuwe coördinator VO Michelle Schmitz, Art Battle 2021, Kunst- en Cultuurroutes 21-22, Voordrachtfestival 2022

Nieuwsbrief VO maart 2021

Corona: stand van zaken, inschrijving Art Battle, affichewedstrijd Voordrachtfestival, flyerpakket, animatie, samenwerking met Rijks VMBO

De volgende nieuwsbrief voor het VO staat gepland in december 2021

Schrijf je in voor de nieuwsbrief over het primair onderwijs

E-mailadres

Schrijf je in voor de nieuwsbrief over het voortgezet onderwijs

E-mailadres