Wil je eerst uitproberen?

Proefles muziek
Een proefles muziek kost 19 euro en je kunt je hiervoor inschrijven door naar de pagina van het betreffende muziekinstrument te gaan en bij 'Kies lesvorm' optie X te kiezen. Dit type proefles duurt 30 minuten en is individueel, met een docent. Muziek-en zanglessen gaan beide via een betaalde proefles, zolang het niet om een cursus/groepsles gaat.

Overige proeflessen
Bij alle andere proeflessen doe je mee aan de eerste echte les van de cursus en zo krijg je een goed beeld van de cursusinhoud, de groep en de docent. Wil je een proefles volgen voor een van de cursussen die start in februari? Stuur dan een email met de volgende informatie aan proefles@delindenberg.com.

 • In de onderwerpregel van de e- mail: Aanvraag proefles + naam cursus

  Deze informatie hebben we van je nodig in de email zelf:
   
  • Naam van de cursus (gebruik bij voorkeur de cursustitel die op onze website staat vermeld)
  • Lesdag en -tijdstip van de les van jouw voorkeur
  • Naam van degene die de proefles wil volgen + leeftijd indien jonger dan 18 jaar
  • Telefoonnummer van diegene, of van de ouder/verzorger

Of een proefles mogelijk is hoor je kort voor aanvang van de cursus. Je ontvangt van ons een e-mail tussen 1 en 10 februari, en uiterlijk de dag vóórdat de les plaatsvindt.

Waarom pas bericht in februari?
Bij een proefles volg je de eerste les samen met de cursisten die zich al inschreven als vaste deelnemer. Een proefles is daarom alleen mogelijk als er nog plekken vrij zijn op de cursus. Het kan gebeuren dat de cursus binnenkort volgeboekt raakt met vaste deelnemers. In dat geval is een proefles niet meer mogelijk. Daarom kunnen we dit pas kort voor aanvang aan je laten weten. Je krijgt altijd een mail van ons, over het wel of niet doorgaan van je proefles.

Wat is een vaste deelnemer?
Een vaste deelnemer schreef zich via onze website in voor de cursus en ontving ook een inschrijfbewijs, waarmee hij zeker is van deelname aan de gehele cursus. Als vaste deelnemer is de eerste les dus nadrukkelijk geen proefles, omdat opzeggen na aanvang niet meer mogelijk is. De beschikbare vrije plekken op een cursus worden altijd als eerste toegewezen aan de vaste deelnemers, op volgorde van ontvangst van inschrijving. Pas kort voor de eerste les nodigen we proeflessers uit, maar dat kan alleen als er nog plekken vrij zijn.

Inschrijven of eerst een proefles doen?
Een proefles is handig als je nog twijfelt over je deelname. Bevalt de eerste les je niet, dan zijn er geen kosten aan verbonden en hoef je verder niets te doen. Ben je wel enthousiast over de proefles, schrijf je dan zo snel mogelijk in via de website. Maar let op: het volgen van een proefles geeft je geen garantie op een plek in de cursus. Het kan gebeuren dat iemand anders je dan toch net voor is en de cursus alsnog opeens is volgeboekt. Word je na inschrijving wél geplaatst op de cursus, dan betaal je het volledige cursusgeld omdat je ook de eerste les hebt bijgewoond.

 

De kaartverkoop voor voorstellingen voor seizoen 23/24 is gestart! Vanaf 31 mei staat het nieuwe cursusaanbod online en zijn de inschrijvingen open.