Vrijwilligerswerk

Werken achter de schermen van het theater

Bij de Lindenberg is achter de schermen altijd veel te doen. Zoek je vrijwilligerswerk en lijkt het je interessant om samen met anderen te werken in het theater? Ga dan aan de slag bij de Lindenberg!

Werkervaring opdoen

Wij bieden jou een kijkje achter de schermen met een gedegen inwerkperiode. Zo krijg je alle ruimte om het vak te ontdekken en volop werkervaring op te doen. En wie weet kan het een opstap zijn naar een baan in de theaterwereld.

Gewoon omdat je het leuk vindt

Gaat het je niet om de werkervaring maar lijkt het je leuk om met anderen samen te werken? Of om de artiesten van dichtbij mee te maken? Ook dan ben je van harte welkom!

Werkzaamheden waaruit je kunt kiezen:

Garderobe
Voor en na de voorstellingen neem je de jassen en tassen aan van ons publiek. Soms zijn er meerdere voorstellingen tegelijk en werk je met meerdere collega's tegelijk. Je kunt zoveel mogelijk met de bezoekers mee gaan kijken!

Zaalwacht
Als zaalwacht ben je de spil tussen het publiek, de zaal en de artiest. Als gastheer of -vrouw verwelkom je het publiek in de zaal en bewaak je de orde tijdens de voorstelling. Daarnaast stel je je netjes voor aan de artiest en je helpt een handje achter de schermen waar nodig. Kortom: je maakt het van dichtbij mee, van de spanning voor de voorstelling tot het samen nagenieten van de voorstelling met je team. Werken als zaalwacht doe je doorgaans zo'n 2 tot 3 keer per maand.

Vrijwilligersvergoeding

Als vrijwilliger bij de Lindenberg krijg je gratis toegang tot alle professionele voorstellingen van het Lindenberg Theater. Daarnaast word je opgenomen in ons werknemersbestand, wat betekent dat je wordt uitgenodigd voor al onze leuke vrijwilligersbedankjes en gezellige personeelsuitjes. En wanneer je minimaal zes maanden in dienst bent bij de Lindenberg, krijg je daarbovenop 15 procent korting op al onze cursussen! 

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in vrijwilligerswerk bij het Lindenberg Theater? Dan maken we graag een afspraak met jou om je er alles over te vertellen. Na dit gesprek kun je je besluit nemen of je bij ons wil komen werken.

Vul onderstaand formulier in of bel: 024 327 39 11. Wij nemen daarna contact met je op.