Inschrijven

Icon/Lesvorm Kies lesvorm
  • Icon/Docent Docent(en): 
  • Icon/Leeftijd
  • Icon/Datum
  • Icon/Frequentie Frequentie: 
  • Icon/Lessen Aantal: 
  • Icon/Locatie Locatie: 
  • Icon/Datum Lesdag: 
Icon/Locatie Locatie
Icon/Datum Lesdag

Klassiek ballet 6-8 jaar
€ 309,-
Bekijk opties

Klassiek ballet 6-8 jaar

Icon/Docent Docent(en): Femke Aaldering

Icon/Lessen Aantal: 33 lessen

Icon/Datum Startdatum: 25 sep

Icon/Datum Lesdag: zaterdag

Icon/Datum Lestijd: Klik op "Bekijk opties"

Icon/Leeftijd Leeftijd: 6 - 8 jaar

Icon/Locatie Locatie: Centrum

Icon/Frequentie Frequentie: Wekelijks

Wat kun je verwachten?

Klassieke ballettechnieken

In deze cursus ga je werken aan de technieken van klassiek ballet.Je leert klassieke technieken aan de barre, au milieu en over de diagonaal. Je ontwikkelt een goede houding, bewustzijn van je lichaam, kracht, souplesse en coördinatie. En het belangrijkste: we maken heel veel dansplezier!

This course is taught in Dutch. In most cases it is possible to follow this course if you are an English speaker, but please consult our course administration department beforehand to be sure: cursussen@delindenberg.com.
Lees meer

Kledingadvies

Tijdens de les moet je haar vast zitten in een knot. Een zwart balletpak, roze balletmaillot en roze balletschoenen (géén ritmiekschoenen) zijn verplicht. De docent adviseert graag over de goede kleding en het schoeisel.

Vervolgmogelijkheden

Na de cursus Klassiek Ballet kan je je verder ontwikkelen bij Klassiek Ballet 15+. Ben je ouder dan 13 maar jonger dan 15 dan wordt in overleg met de docent bepaald bij welke groep je aan kan sluiten.

Kortingspakket en VKV Dans

Wil je graag veel dansen, in meerdere stijlen? Met het Kortingspakket Dans 2 of 3 maak je een keuze uit twee of drie verschillende cursussen en krijg je daar een flinke korting op. Heb je flinke ambities en zou je graag van dans je beroep willen maken? Dan kun je terecht bij de Voorbereiding Kunstvakonderwijs Dans. Je volgt meerdere lessen per week en krijgt hierbij coaching.

Meerdere danscursussen volgen?

Volg je meerdere jaarcursussen in dans (twee keer een half jaarcursus telt ook als een jaarcursus)? Dan krijg je korting. Die korting wordt automatisch verrekend als je je inschrijft. Bij twee cursussen krijg je 15% korting, bij drie cursussen 25% en bij vier cursussen 30%.

Wie geeft er les?

Femke Aaldering

Femke Aaldering is in 2015 afgestudeerd als Docent Dans aan de ArtEZ Dansacademie in Arnhem. Van 2017 t/m 2019 heeft zij in New York gewoond om haar passie dansen te volgen en koos ze voor een dansopleiding aan de Alvin Ailey school. Naast dansdocent is Femke ook eigenaar van haar bootcamp- en personaltraining bedrijf ‘Fitfem’ en loopt zij stage als fysiotherapeut. 

Femke vindt het belangrijk dat elke leerling het maximale uit zichzelf kan halen, door het ontwikkelen van zijn of haar techniek en de passie voor dans te voelen.

Femke Aaldering is in 2015 afgestudeerd als Docent Dans aan de ArtEZ Dansacademie in Arnhem. Van…

Lees meer

Locaties

Lindenberg Centrum

Ridderstraat 23,
6511 TM Nijmegen, Google maps