Inschrijven

Icon/Lesvorm Kies lesvorm
  • Icon/Docent Docent(en): 
  • Icon/Leeftijd
  • Icon/Datum
  • Icon/Frequentie Frequentie: 
  • Icon/Lessen Aantal: 
  • Icon/Locatie Locatie: 
  • Icon/Datum Lesdag: 
Icon/Locatie Locatie
Icon/Datum Lesdag
Kunst inclusief: bijzonder dansen met Liesbeth 15-16 jaar
€ 209,-
Bekijk opties

Kunst inclusief: bijzonder dansen met Liesbeth 15-16 jaar

Icon/Docent Docent(en): Liesbeth Verriet

Icon/Lessen Aantal: 16 lessen

Icon/Datum Startdatum: 31 jan 2024

Icon/Datum Lesdag: woensdag

Icon/Datum Lestijd: Klik op "Bekijk opties"

Icon/Leeftijd Leeftijd: 15 - 16 jaar

Icon/Locatie Locatie: Centrum

Icon/Frequentie Frequentie: Wekelijks

Wat kun je verwachten?

Bijzonder dansen, speciaal voor kinderen met een verstandelijke beperking, gaan we veel plezier beleven aan muziek en aan beweging, maar we gaan ook veel leren. We gebruiken daarbij thema's die kinderen aanspreken, zoals sprookjes, dieren of een verhaal uit een boek. Het belevingsniveau van de kinderen is het uitgangspunt.

 

This course is taught in Dutch. In most cases it is possible to follow this course if you are an English speaker, but please consult our course administration department beforehand to be sure: cursussen@delindenberg.com.
Lees meer

Wat gaan we doen?

We doen oefeningen waar je een mooie houding en sterke spieren van krijgt. We werken samen aan muzikaliteit, expressie, samenwerking en aan het ontdekken van de ruimte binnen en verhaal of thema. Met 1 of 2 lessen hebben we een verhaal of dans af die we dan aan het einde van de les laten zien We dansen op verschillende soorten muziek die passen bij de oefening of het thema/ verhaal.

Voor jongeren

Deze cursus is bedoeld voor jongeren met een verstandelijke handicap. Danservaring is niet nodig. De lessen duren 45 minuten. Aan het einde van de lessenreeks is er een open les waarbij de kinderen aan ouders, opa's en oma's kunnen laten zien wat zij geleerd hebben.

Praktische informatie

De laatste les uit de reeks mogen ouders een groot gedeelte van de les meekijken. Dansbare kleding is verplicht, d.w.z. een legging, joggingbroek of balletpak met panty en dansschoenen of blote voeten.

Later instromen?

Is de cursus al gestart en wil je nog instromen? Kies dan bij de opties de juiste locatie, lesdag en tijd. Wanneer er nog plek is zie je dat aan de groene button 'Instromen'. Staat er 'Inschrijven niet meer mogelijk', dan is de cursus vol en is instromen helaas niet meer mogelijk.

Kunst inclusief

Wil jij ook kijken wat jouw mogelijkheden zijn binnen ons cursusaanbod, omdat de meeste cursussen voor jou niet geschikt zijn? Of gewoon meer weten over Kunst Inclusief? Neem dan contact op met coördinator Hiek Sparreboom via H.Sparreboom@delindenberg.com.

Wie geeft er les?

Liesbeth Verriet

Liesbeth Verriet studeerde aan de Havo voor Muziek en Dans in Rotterdam en aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten, opleiding Moderne Theaterdans. Ze heeft gedanst voor dansgezelschap de Stilte, Wentink Events en Studio 100. Daarna heeft zij de opleiding Docerend Kunstenaar gevolgd, ook aan de Hogeschool voor de Kunsten in Amsterdam. Liesbeth werkt sinds 2007 als docent en choreograaf bij de Lindenberg.

Liesbeth Verriet studeerde aan de Havo voor Muziek en Dans in Rotterdam en aan de Amsterdamse…

Lees meer

Locaties

Lindenberg Centrum

Ridderstraat 23,
6511 TM Nijmegen, Google maps

Inschrijven en kaartverkoop seizoen 2024-2025

Op ma. 27 mei start de kaartverkoop voor het nieuwe theaterseizoen (sep. '24 - mei '25) en op wo. 29 mei starten de cursusinschrijvingen voor de cursussen die starten in september.