Inschrijven

Icon/Lesvorm Kies lesvorm
  • Icon/Docent Docent(en): 
  • Icon/Leeftijd
  • Icon/Datum
  • Icon/Frequentie Frequentie: 
  • Icon/Lessen Aantal: 
  • Icon/Locatie Locatie: 
  • Icon/Datum Lesdag: 
Icon/Locatie Locatie
Icon/Datum Lesdag
Peuterdans 2-3 jaar
€ 144,-
Bekijk opties

Peuterdans 2-3 jaar

Icon/Docent Docent(en): Liesbeth Verriet , Robin Selten , Milou Nuyens

Icon/Lessen Aantal: 16 lessen

Icon/Datum Startdatum: 13 sep 2024, 14 sep 2024, 15 sep 2024, 24 jan 2025, 25 jan 2025 of 02 feb 2025

Icon/Datum Lesdag: zondag , vrijdag , zaterdag

Icon/Datum Lestijd: Klik op "Bekijk opties"

Icon/Leeftijd Leeftijd: 2 - 3 jaar

Icon/Locatie Locatie: Centrum

Icon/Frequentie Frequentie: Wekelijks

Wat kun je verwachten?

Vroeg beginnen 

Met dansen kun je niet vroeg genoeg beginnen! In de cursus Peuterdans gaat je peuter heerlijk spelenderwijs bewegen op muziek. We gebruiken daarbij thema's die kinderen aanspreken, zoals sprookjes en dieren of een verhaal uit een boek. Dansen op jonge leeftijd draagt bij aan het ruimtelijk inzicht en is goed voor de ontwikkeling van de spieren. 

Voor peuters 

Deze cursus is bedoeld voor kinderen van 2 jaar. Aan deze cursus is geen presentatiemoment verbonden. 

Praktische informatie 

Ouders zijn niet bij de les aanwezig. De docent bespreekt enkele momenten waarop de ouders mee kunnen doen. Draag je haren vast en zorg voor gemakkelijk zittende kleding waarin je goed kan bewegen, zoals een legging, joggingbroek of balletpak met panty en dansschoentjes. 

This course is taught in Dutch. In most cases it is possible to follow this course if you are an English speaker, but please consult our course administration department beforehand to be sure: cursussen@delindenberg.com.
Lees meer

Vervolgmogelijkheden 

Na deze cursus Peuterdans kunnen de kinderen, afhankelijk van de leeftijd, doorgaan met dansen bij de cursus Peuterdans 3 jaar of Kinderdans 4-5 jaar. 

Wie geeft er les?

Liesbeth Verriet

Liesbeth Verriet studeerde aan de Havo voor Muziek en Dans in Rotterdam en aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten, opleiding Moderne Theaterdans. Ze heeft gedanst voor dansgezelschap de Stilte, Wentink Events en Studio 100. Daarna heeft zij de opleiding Docerend Kunstenaar gevolgd, ook aan de Hogeschool voor de Kunsten in Amsterdam. Liesbeth werkt sinds 2007 als docent en choreograaf bij de Lindenberg.

Liesbeth Verriet studeerde aan de Havo voor Muziek en Dans in Rotterdam en aan de Amsterdamse…

Lees meer

Robin Selten

Robin Selten is in 2020 afgestudeerd als Docent dans aan Fontys hogeschool voor de kunsten in Tilburg. Ze is opgeleid als breed dansdocent, maar heeft zich voornamelijk gespecialiseerd in moderne dans. Naast het geven van danslessen werkt Robin ook nog op een BSO als pedagogisch medewerker. Robin vind het belangrijk om in haar lessen een goede balans te hebben tussen plezier en hard werken, waardoor de leerlingen kunnen werken aan zowel techniek, maar ook persoonlijke groei.

Robin Selten is in 2020 afgestudeerd als Docent dans aan Fontys hogeschool voor de kunsten in…

Lees meer

Milou Nuyens

Milou is in 2007 afgestudeerd aan de Rotterdam Dance Academy en heeft sindsdien als danseres gewerkt bij het Staatstheater Darmstadt, Landerer & Company en het Danish Dance Theater. Sinds 2020 heeft ze in Denemarken en Nederland gewerkt als dansdocent. In 2023 heeft Milou de opleiding tot Gyrokiesis docent bij Movement Re-Training Center in Rotterdam afgerond.

Milou is in 2007 afgestudeerd aan de Rotterdam Dance Academy en heeft sindsdien als danseres…

Lees meer
E2B53931-9C07-4BD0-A88C-C534B0C7BD74
EA2C691E-C30D-4A76-AA33-D67DEC28094F

Locaties

Lindenberg Centrum

Ridderstraat 23,
6511 TM Nijmegen, Google maps