Theater, circus en musical

Onder begeleiding van kunstvakgeschoolde docenten werk je toe naar een presentatie op één van onze professionele podia. Dat is theater bij de Lindenberg!


Lees meer

Bekijk direct alle cursussen    9A138A5B-1F4C-4ED6-A6C1-02A47CC31789

Inschrijven

Icon/Lesvorm Kies lesvorm
  • Icon/Docent Docent(en): 
  • Icon/Leeftijd
  • Icon/Datum
  • Icon/Frequentie Frequentie: 
  • Icon/Lessen Aantal: 
  • Icon/Locatie Locatie: 
  • Icon/Datum Lesdag: 
Icon/Locatie Locatie
Icon/Datum Lesdag

45 cursussen gevonden

Filteren

Over Theater

Bij de Lindenberg kan je al vanaf 4 jaar beginnen met cursussen in theater, musical of circus. Vaardigheden leer je in de klassen en sluit je af met een presentatie, voorstellingen maak je in de productiegroepen. Voor jongeren bieden we naast onze klassen en productiegroepen ook nog de cursus Camera acteren. Ben je echt ambitieus of overweeg je auditie te doen voor een toneelschool, dan ben je bij de cursus Voorbereiding Kunstvakonderwijs Theater (LOT) in de beste handen: hier krijg je naast vaardigheden ook auditietraining en maak je kennis met hogescholen tijdens de LOT-dagen.

Productiecursussen

Ieder jaar in september starten er productiecursussen, die een jaar lang werken aan een uitvoering. Deze productiegroepen zijn er in allerlei leeftijden en zowel voor musical als theater en circus. De productiegroepen zijn te herkennen aan de volgende namen: Broadway, Spotlight, West End, Primo Basta, Paboempats, Kik, Koele Kast, Blok Beton, Rootz en Dunk.

Theater volwassenen

Met een team van professionele theaterdocenten bieden wij voor volwassenen een gevarieerd aanbod in theatercursussen, zoals toneel, theatersport, fysiek theater & mime, improvisatietheater en stemvorming. Theater voor volwassenen wordt aangeboden op verschillende niveaus, lopend van A (beginners) tot D (vergevorderd). Bij de Lindenberg volg je je theatercursus ín een professioneel theater. Veel van onze cursussen maken dan ook gebruik van deze faciliteiten. Zien we jou binnenkort op de planken van onze Steiger-, Karolingen- of Lindenbergzaal?

Het actuele cursus- en theateraanbod loopt tot de zomer.
Op 1 juni komen de voorstellingen en cursussen die vanaf september starten online.
Houd de website in de gaten.