Op 29 januari 2023 organiseerden wij vanuit ons Doe-het-zelf-programma de nieuwjaarsbijeenkomst PARTOUT tijdens het Nationaal Theaterweekend. Het werd een zondagmiddag vol live muziek en activiteiten, gericht op ontmoeting en verbinding. Optredens van Orchestre Partout vormden de rode draad van deze middag. Naast muziek en dans waren er ook diverse activiteiten voor kinderen (waaronder een workshop djembé) en volwassenen. Dit alles onder het genot van een hapje en drankje. 

Over Orchestre Partout

Vanuit de overtuiging dat muziek een universele verbindende taal is, is Orchestre Partout en broedplaats voor muzikanten uit verschillende AZC's. Op het podium combineren zij muziek van alle soorten en maten tot een divers wereldrepertoire: stampende Koerdische dansen, Syrische ballades en funky Punjabi lovesongs. www.orchestrepartout.nl   

Deze middag wordt mede mogelijk gemaakt door diverse organisaties uit Nijmegen, waaronder het Doe-het-zelf programma van de Lindenberg, Gezellig Nijmegen, Bindkracht10, Buddy to Buddy en Conrad Savy, de vredesambassadeur van Nijmegen en Fonds voor Cultuurparticipatie.

Bekijk hieronder de aftermovie en enkele sfeerfoto's. 

Accepteer Statistieken Cookies Om deze video te bekijken.