Dit zeggen onze klanten

Reguliere verhuur

“Een creatieve ochtend vol plezier met je collega's en tegelijkertijd iets moois maken? Kijk niet verder dan De Lindenberg! Er wordt rekening gehouden met je wensen, zodat iedereen nog jaren spreekt over het teamuitje. Met vriendelijk contact en een fantastische locatie kan ik niks anders zijn dan tevreden. Erg bedankt!”
Koen Pelsma, Radboud Universiteit – Faculty of Science

"Voor een bijeenkomst voor medewerkers hebben we voor plenaire sessies en kleinere sessies met discussiegroepen gebruik gemaakt van verschillende zalen van de Lindenberg. De voorbereiding en communicatie verliepen erg soepel, er werd goed meegedacht, we werden zeer klantvriendelijk ontvangen en er werd flexibel omgegaan met last-minute wijzigingen. Al met al zeker een aanrader!"
Radboud Universiteit - Faculteit der Filosofie, Theologie en Religiewetenschappen

"De creativiteit en flexibiliteit maakt de Lindenberg een erg prettige eventlocatie. De korte lijntjes met de afdelingen Evenementen & Relaties en Techniek zorgen ervoor dat het van voorbereiding tot uitvoering zeer vlot verloopt. Tijdens Groene Vrijdag hebben we de mogelijkheid gekregen om een waar bos te creëren in de theaterzaal, hoe bijzonder!"
Marieke Peters, producent Groene Vrijdag namens gemeente Nijmegen

"De Lindenberg in het kort: gastvrij, hulp - vaardig, prettige ruimtes, klantgericht, meedenkend en altijd een goedverzorgde lunch!"
Parre & Deden Consultancy

"Fijne samenwerking gehad tijdens de afsluiting van onze startweek van de gz-opleiding. Gastvrij ontvangst, flexibel en hartelijk. De Lindenberg denkt mee bij het vinden van oplossingen voor complexe vraagstukken. Aanrader voor grotere evenementen!"
Radboud Universiteit

"De Lindenberg is een enorm inspirerende plek, met geweldig veel mogelijkheden. Kunsteducatie, lezingen, congressen en nog meer. Wil je zakelijk en ludiek combineren? Bel ze gewoon even, samen kom je zeker tot iets moois. Heb ik ook gedaan. Er is een groot aanbod, leuke mensen, goede ideeën! Wij komen er graag!"
Chris Mak, New Pro

Culturele verhuur

"De Steigerzaal en Karolingenzaal zijn perfect voor kleinere voorstellingen, in een intieme setting. Optreden in de Lindenberg voelt altijd als een warm bad. We weten wat we aan elkaar hebben."
Jasmijn, Flex Dansstudio

"De Lindenberg is een gezellig, mooi en sfeervol theater en alles is goed geregeld. Jullie techniek heeft ook altijd goed contact met onze jongens van techniek. Er wordt echt naar mogelijkheden gezocht en dat is heel fijn werken!"
Dianne, Stichting Stamppij

"Het is ons huistheater, het voelt vertrouwd en we hebben leuk contact met iedereen. Ook zijn er verschillende mogelijkheden. Heel fijn."
Robert, Theatergroep Pit

"Het fijne van de Lindenberg is dat de techniek inclusief is bij de zaal. Het licht en geluid zijn namelijk gewoon goed en technici zijn bereid om echt creatief mee te denken. Je merkt dat ze plezier en passie hebben voor hun vak. Zo hebben ze een keer in het gedeelte voor de Steigerzaal een 'green room' gemaakt. Artiesten die al hadden opgetreden konden daar op een scherm naar de andere optredens kijken."
Joost, Voorronde COC Songfestival