50 jaar Doornroosje in de Lindenberg

zaterdag 8 december t/m donderdag 20 december

In aanloop naar haar verjaardag in december startte Doornroosje tijdens De Nijmeegse Kunstnacht (22 september 2018) met het verzamelen van de mooiste verhalen van bezoekers onder de noemer 'De Sprookjes van Roosje'.

De mooiste sprookjes die Doornroosje sindsdien heeft opgehaald zullen niet alleen via onze social media kanalen naar buiten worden gebracht, maar ook worden gepresenteerd in de tentoonstelling 'De Sprookjes van Roosje'. Deze tentoonstelling is op 6 december voor het eerst te zien in Doornroosje tijdens een besloten feest voor oud-medewerkers en gasten en is daarna voor iedereen toegankelijk bij ons Expo Podium.

Heb jij een sprookje meegemaakt in Doornroosje en wil je dat met ons delen? Dat kan hier. Zo zijn we onder andere nog op zoek naar iemand die bij de show van Radiohead was op dinsdag 8 juni in 1993 (zie foto). Of was je bij Joy Division op 13 januari 1980? Of  misschien vond jouw sprookje juist plaats bij een onbekend bandje, waar niemand ooit nog iets over heeft gehoord? Of had jouw sprookje niet zoveel te maken met muziek, maar heb jij de liefde van je leven in Doornroosje ontmoet? Of kwam je er tijdens een Planet Rose achter dat jij diegene achter de draaitafels zou moeten zijn? Laat het ons weten en wie weet zien we ook jouw Sprookje nog ergens terug!