De Magie van de Donkere Kamer

30 november t/m 22 december

De magie van de donkere kamer

De donkere kamer (doka) is het laboratorium van de analoge fotograaf. In de rood geschemerde ruimte gevuld met de lichtzure geur van chemicaliën, komt zijn werk tot leven. Ieder negatief herbergt zijn eigen schatten die zichtbaar worden gemaakt door het wonderlijke proces van licht en chemie.

In De magie van de donkere kamer zien we de handgemaakte zwart/wit afdrukken van drie fotografen met een grote liefde voor de analoge fotografie. Lambert G. Poels laat sfeervolle afdrukken zien van zijn reizen door Argentinië en Spanje. Marc Moot exposeert kunstzinnige naaktportretten en Marleen Noordergraaf vangt met haar ingetogen zwart-wit fotografie de vluchtige momenten waarin de innerlijke belevingswereld van mensen zichtbaar wordt.

De expositie is te bezichtigen van 30 november tot 22 december 2017.
De opening is op donderdag 30 november van 20:00 tot 22:00 uur. Om 20:15 wordt de tentoonstelling door Rients Ritskes, hoofdopleider van Zen.nl en zelf al meer dan veertig jaar fotograaf.

www.marleennoordergraaf.com

www.mwmphoto.nl

Onze afdeling Cursusadministratie is tijdelijk niet telefonisch bereikbaar op vrijdag. De afdeling is maandag t/m donderdag van 10.00 tot 16.00 uur bereikbaar op 024 - 327 39 22.