Expo Slimtarra behang

6 t/m 25 maart

Het SLIMTARRA project toont de dynamiek van Extrapool/KNUST. We zijn een podium en stencilwerkplaats waar sound, art en print samenkomen. Op onze muren zie je steeds een ander resultaat van deze uitwisseling. Slimtarra ontstaat vaak spontaan in de samenwerking tussen kunstenaars, ontwerpers en artiesten die in Extrapool optreden en/of een publicatie maken in de stencilwerkplaats.

Soms vormt behang en performance een eenheid, op andere momenten strijd het om aandacht en wordt de achtergrond het middelpunt van de belangstelling. We veranderen graag van perspectief.

In de Lindenberg presenteren we het nieuwste behang uit onze SLIMTARRA-collectie. Fotograaf Sophie Vermeulen ontwierp twee designs voor Extrapool. We kozen voor het groene garnalenbehang in deze ruimte. Het andere behang is binnenkort in Extrapool te zien.

In de vitrines staan kunstenaarspublicaties die sinds begin jaren negentig in onze stencilwerkplaats gedrukt zijn. Wil je er graag door heen bladeren? Kom dan naar onze graphic shop. Daar kan je ook je SLIMTARRA bestellen.

Extrapool Graphic Shop is iedere zaterdag van 13.00 tot 17.00 geopend. Tweede Walstraat 23, Nijmegen
Meer informatie over het werk van Sophie vind je op www.sophievermeulen.nl

Finissage Expopodium: 22 maart, vanaf 19.00
Aansluitend is er een concert in Extrapool met het Japanse ensemble Maher Shalal Hash Baz en Eric Arn en Margaret Unknown uit de Weense improv scene.