Expositie door fotografen met lichte verstandelijke beperking

Van 4 t/m 18 februari 2020 staat het Expo Podium van de Lindenberg in het teken van het werk van fotografen met een lichte verstandelijke beperking. Alle geëxposeerde foto’s hebben als thema ‘familie’. De samensteller en organisator van de expositie is Kunstbaas.

Kunstbaas is in 2018 opgericht door Danielle Groeneveld en San Sperber. Allereerst omdat ze vinden dat mensen met talent aandacht verdienen, ook als ze zelf niet vanzelfsprekend het podium opzoeken. Daarnaast is fotografie een geweldig middel om je te uiten, andere mensen te ontmoeten en mee te doen in de samenleving.

Kunstbaas heeft als missie om zoveel mogelijk fotografen met talent en een lichte verstandelijke beperking te helpen zich verder te ontwikkelen. En om een zo breed mogelijk publiek voor deze talenten te interesseren. Je kunt aan een foto niet zien wie hem heeft gemaakt of welk IQ de maker heeft. Dat is ook helemaal niet belangrijk. Het gaat om de eigen kijk van de fotograaf. Talent kijkt niet naar IQ en discrimineert niet. Een van de ambassadeurs van Kunstbaas is fotograaf Erwin Olaf.

www.kunstbaas.nl