7-05-2024

Alle cursisten op de planken tijdens Lindenberg Presenteert

31 mei tot en met 9 juni

Van vrijdag 31 mei tot en met zondag 9 juni is het weer tijd voor Lindenberg Presenteert. Tien dagen lang zijn er feestelijke eindpresentaties van cursussen muziek, dans, theater, beeldende kunst en schrijven te zien. Het geven van een cursuspresentatie is voor de cursisten hét moment om aan de buitenwereld te laten zien waar ze het hele jaar aan gewerkt hebben.  

Cursuspresentaties  
Elk jaar volgen ruim 3.500 cursisten een cursus bij de Lindenberg en bijna alle cursussen worden afgesloten met een cursuspresentatie. Het laten zien van werk dat je hebt gemaakt levert plezier op en het kijken naar medecursisten zorgt voor nieuwe inspiratie en werkt verbindend. Ook moet je leren hoe je jouw kunstvorm op het publiek overbrengt. Bij Lindenberg Presenteert komen deze elementen mooi samen tijdens een feestelijke eindpresentatie. 

Programma  
Het programma van Lindenberg Presenteert zit boordevol doordat er vanuit alle kunstdisciplines cursisten op de planken staan. Het festival is een gebundeld aanbod van voorstellingen, presentaties en andere kunstuitingen. Er zijn ook exposities met werk van cursisten van de cursussen beeldende kunst & technologie te zien. Bekijk de voorstellingen die worden gegeven in de agenda.   

Praktische informatie  
Lindenberg Presenteert vindt plaats van 31 mei t/m 9 juni 2023 op de centrumlocatie van de Lindenberg en in Lindenberg Aldenhof. Kaarten voor de presentaties en voorstellingen zijn te koop via de website of kassa van de Lindenberg.