23-08-2023

Open dag op 16 september

De Lindenberg heeft in verschillende wijken in Nijmegen locaties, de bekendste is aan de Ridderstraat in het centrum, maar ook elders in Nijmegen wordt lesgegeven. Eén daarvan is de Lindenberg Aldenhof, waar onder andere muziek-, schilder- en danslessen worden gegeven. Om te dansen in de Aldenhof kun je bij dansschool ‘By Teca Dance Company’ terecht.

Oprichter en docent Manuel Teca gelooft dat de kracht van sport en kunst mensen kan helpen bij het verbeteren van hun welzijn en zelfredzaamheid. Manuel wil mensen met verschillende achtergronden samenbrengen en zorgt er door het creëren van een groepsgevoel voor dat iedereen zichzelf kan zijn. In zijn dansschool By Teca Dance Company kun je lessen Hiphop, Afrodance en Moderne dans in verschillende leeftijdscategorieën volgen. Meer informatie over de dansschool vind je via zijn eigen website, waar je je ook kunt inschrijven voor een cursus.

Open dag
Op zaterdag 16 september houdt By Teca Dance Company van 12.00 tot 16.00 uur een open dag. Gedreven docenten geven gratis workshops in verschillende stijlen, zodat je alvast kan zien een meemaken of het wat voor je is. Tijdens de open dag is er voor ouders en verzorgers ook de mogelijk om aanvullende informatie te krijgen over de lessen. By Teca Dance Company geeft les in de Lindenberg Aldenhof aan Aldenhof 13-90 in Nijmegen

De afdeling cursussen is tijdelijk telefonisch bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 13:00 tot 16:00 uur.