9-01-2023

Expositie IrisCovery

Te zien van 9 januari t/m 3 februari 2023

Met deze expositie brengt IrisCovery de diversiteit van mensen onder de aandacht. Ieder mens is een uniek persoon met een eigen verhaal. Fotografie bleek een krachtig middel om deze verhalen in beeld te brengen. Zo werden vijf deelnemers van IrisCovery als coproductie van het Waalzinnig Festival gekoppeld aan vijf professionele fotografen. Het resultaat van hun samenwerking zie in je in deze foto-expositie. 

De deelnemers die aan de fotografen zijn gekoppeld, zijn allemaal cliënt geweest van IrisZorg (IrisCovery is hier onderdeel van). Zij hebben stuk voor stuk te maken gehad met verschillende stigma’s en vooroordelen. Het is tijd om juist de dialoog met elkaar aan te gaan en deze stigma’s en vooroordelen te bespreken.

Over IrisCovery

IrisCovery ondersteunt iedereen in herstel van een verslaving, dakloosheid of een ontwrichtend verleden. IrisCovery biedt herstellende en ondersteunende zorg aan de hand van verschillende activiteiten en trainingen. Eén van de activiteiten die wordt aangeboden is fotografie. Naasten van verslaafden zijn ook welkom bij IrisCovery. Meer informatie: www.iriszorg.nl/iriscovery

Inschrijven en kaartverkoop seizoen 2024-2025

Op ma. 27 mei start de kaartverkoop voor het nieuwe theaterseizoen (sep. '24 - mei '25) en op wo. 29 mei starten de cursusinschrijvingen voor de cursussen die starten in september.