4-10-2023

Netwerkdag kunstvakdocenten VO

dinsdag 7 november 2023 in de Lindenberg

Op dinsdag 7 november 2023 van 14.00 uur tot 20.00 uur organiseren de Lindenberg en @voCampus de eerste netwerkdag in de Lindenberg voor kunstvakdocenten in het voortgezet onderwijs. Ben jij een kunstvakdocent in het VO? Dan zien we je graag op deze inspirerende dag!

De netwerkdag staat in het teken van kunst en cultuur in relatie tot het thema Burgerschap. Met kunst en cultuur lever jij, als kunstvakdocent, namelijk een belangrijke bijdrage aan de vorming van jongeren tot wereldburgers. Zij leren andere perspectieven te begrijpen, zich te verplaatsen in 'de ander', andere culturen te verbeelden en zo hun wereld te vergroten. 

Het belooft een inspirerend en gevarieerd programma te worden met een mix tussen educatieve kunst- en cultuurworkshops die je kan gebruiken in jouw les, een break met een hapje eten, een theatervoorstelling rondom het thema Burgerschap van Theater Sonnevanck en Toneelgroep Oostpool én een afsluitende borrel.

Het programma
14.00 uur - Inloop
14.30 uur - Opening
14.45 uur - Speeddates kunstvakdocenten en kunstaanbieders
15.15 uur - Workshops*
17.00 uur - Hapje eten
17.45 uur - Theatervoorstelling "Alles wat theater is" - Toneelgroep Oostpool en Theater Sonnevanck
19.00 uur - Plenaire afsluiting
19.10 uur - Kunstvakdocentenborrel
20.00 uur - Einde netwerkdag

* Tijdens het middagdeel organiseren we 5 verschillende workshops. Meer informatie over de workshops vind je in het inschrijfformulier. Je kunt deelnemen aan één van deze workshops en geeft je van tevoren op via het inschrijfformulier, waarbij het principe vol = vol geldt.

Inschrijven
Deelname aan de netwerkdag is gratis, aanmelden is wel verplicht. Aanmelden kan via onderstaande knop:

Kom ook naar de netwerkdag!

 

We hopen je te zien op dinsdag 7 november!