24-04-2024


Op maandag 27 mei 2024 start de Lindenberg met de kaartverkoop van theatervoorstellingen voor het nieuwe seizoen, dat loopt van september 2024 tot en met mei 2025. Dit moment wordt ingeluid met een gratis toegankelijke programmapresentatie (UITVERKOCHT) op zondagmiddag 26 mei. 

Tijdens de programmapresentatie zie je onder andere optredens van artiesten die komend seizoen te zien zijn, Lindenberg-medewerkers delen hun favoriete voorstellingen en je krijgt een kijkje achter de schermen bij onze programma-afdeling. Na afloop kun je direct kaarten kopen voor het nieuwe seizoen en onder het genot van een hapje en drankje napraten in het Lindenberg Café. 

Theaterprogramma seizoen 24-25

Vanaf 20 mei wordt ons theaterprogramma 24-25 bekend gemaakt op de website en vanaf maandag 27 mei start de officiële verkoop. Het belooft weer een mooie mix te worden van bekende en beginnende cabaretiers, poëtisch muziektheater, storytelling-voorstellingen en voorstellingen met een maatschappelijke inslag. Bezoekers van de programmapresentatie kunnen hun kaarten al kopen op zondag 26 mei.