Programma voor de stad

Bijzondere voorstellingen die je niet mag missen

Ieder seizoen bieden de Stadsschouwburg, LUX en de Lindenberg een overweldigend programma boordevol theater, cabaret, dans, literatuur en meer. Elk podium en iedere voorstelling uniek in zijn soort. Komisch, ontroerend, absurd of indrukwekkend. “Toch is het niet altijd mogelijk om alle voorstellingen die je als theater wil laten zien te programmeren. Soms is een zaal niet geschikt voor het decor, soms kunnen agenda’s niet op elkaar afgestemd worden, enzovoorts. Door hierin samen te werken, kunnen een aantal voorstellingen toch een plekje krijgen in de stad”, aldus programmeur Heleen. Daarom presenteren we dit seizoen gezamenlijk opnieuw een extra programma. 

 

Rickert van Huisstede - Boys Won't Be Boys

Boys Won't Be Boys is een wervelende theaterhappening die vorig seizoen een groot succes was en vele ogen opende. Jongens en mannen zingen, dansen, dichten, grappen, rappen of vertellen over hun persoonlijke levens. Ze laten zien dat het stoer is om je (als man) kwetsbaar op te stellen en doorbreken hiermee de welbekende vooroordelen en stereotypen. “Rikkert heeft een krachtig middel in handen om mensen bij elkaar te brengen." (Theaterkrant) www.boyswontbeboys.nl

Alle voorstellingen vinden plaats in de Lindenberg. 

De voorstellingen voor seizoen 21-22 gaan op maandag 30 augustus om 10.00 uur in verkoop. Kaarten voor de Theaterweek (23 t/m 29 augustus) zijn al wel in verkoop.