Stichting Leergeld en de Lindenberg werken samen

Stichting Leergeld

Korting bij minimuminkomen: Iedereen doet mee!

Iedereen moet de kans krijgen zijn of haar kunstzinnige talenten te ontwikkelen. Ook kinderen en jongeren tussen de 4 en 18 jaar waarvan de ouders niet veel geld - een minimuminkomen - hebben. Stichting Leergeld Nijmegen en de Lindenberg helpen je graag.

Welke regelingen bieden Stichting Leergeld en de Lindenberg?

  • Stichting Leergeld biedt een vergoeding van de cursuskosten tot een maximum van € 275,- per kind per kalenderjaar.
  •  Als de cursusprijs boven de € 275,- is, dan geeft de Lindenberg 25% korting op de totale cursusprijs. Deze korting geldt voor alle cursussen en workshops. In veel gevallen betekent dit dat de cursusprijs volledig vergoed wordt, alleen bij cursussen met een prijs boven de € 350,- is een eigen bijdrage nodig.
  • Je kunt als cursist een instrument in bruikleen krijgen van Stichting Leergeld. Er wordt geen huurprijs in rekening gebracht. Je betaalt alleen een eigen bijdrage van € 15,00.

Denk je dat je voor deze korting in aanmerking komt? Op de site van Stichting Leergeld lees je er alles over en kun je een aanvraagformulier invullen!

De voorstellingen voor seizoen 21-22 gaan op maandag 30 augustus om 10.00 uur in verkoop. Kaarten voor de Theaterweek (23 t/m 29 augustus) zijn al wel in verkoop.