Cat Smits Company

Het Geweldige Grote Mensen Stuk (8+)

zondag
02 feb

aanvang om 15:00

Steigerzaal

Jeugd

Bestellen
« vorige

Over deze voorstelling

Het Geweldige Grote Mensen Stuk is een vrolijke, muzikale, eerlijke en grappige voorstelling over Grote Mensen Zaken. 

Smoezl is een wezentje dat niet Groot is en niet Klein, maar wel àlles weet van die rare Grote Mensen. Als de Grote Mensen even niet luisteren (omdat ze weer eens bezig zijn met hun telefoon), verklapt Smoezl al hun geheimen. Als ze liegen tegen de buurman bijvoorbeeld (“Oh, wat een mooie jas!”). Of als ze chips en chocolaatjes eten als jij naar bed bent, terwijl ze de hele avond hebben lopen zeuren dat jij je broccoli moest opeten!

lees meer

Of je het nu wilt of niet, je hebt in je leven met heel wat grote mensen te maken. Het zijn je ouders, de ouders van je vriendjes, je leraren, de pizzabakker om de hoek, de buschauffeur, je buren. Ze zijn overal! En ze zijn vaak nogal bazig. Maar in deze voorstelling zijn Smoezl en de kinderen even helemaal de baas. Yes! Gebaseerd op Het geweldige Grote Mensenboek van Julie de Graaf. 

regie & poppen: Cat Smits | tekst: Julie de Graaf | spel: Alexander Brouwer of Roos Buskes | muziek: Mathijs Hage | vormgeving: Elze van den Akker

Kortingen 

Met een biebpas van OBGZ krijg je € 2,50 korting op deze voorstelling. LET OP: deze korting geldt alleen op de jeugdprijs. Met de Meedoenregeling van de gemeente Nijmegen kan je gratis naar voorstellingen. Lees meer.

Assistentie bij je bezoek 

Heb jij behoefte aan assistentie? Bijvoorbeeld omdat je een fysieke uitdaging hebt, in de zaal graag dicht bij de deur wil zitten of graag naar de zaal begeleid wordt? Stuur dan een mailtje met je hulpvraag naar c.geurts@delindenberg.com. Meer informatie over toegankelijkheid.

Normaal € 15,00 / CJP € 13,50 / 65+ € 13,50 / Jeugd (t/m 12 jaar) € 9,00 / Cursist € 13,00 / St. Leergeld € 0,00 / Voordeel met je biebpas - kind € 6,50

Cat Smits Company - Het Geweldige Grote Mensen Stuk (8+)
Vanaf € 6,50
Bestellen