Theater Rotterdam

(Sur)render

woensdag
02 apr

aanvang om 20:00

Schouwburg Nijmegen

Theater

Bestellen
« vorige

Over deze voorstelling

Het is een oud gegeven; de mensheid die elkaar kwijtraakt en weer terugvindt. Toch is de noodzaak om elkaar dit keer terug te vinden, om een nieuwe invulling te geven aan die mensheid misschien wel groter dan ooit. 

In (Sur)Render gaat theatermaker en choreograaf Alida Dors op zoek naar een ‘nieuw wij’. Samen met haar dansers en de band HAYP creëert Alida Dors na het succes van Closed Eyes met (Sur)Render een nieuw hoofdstuk; een totaalbeleving met bezwerende dans, opzwepende muziek, flowende poëzie en dromerige visuals. Met als overkoepelende vraag: hoe moeten we verder als mens?

choreografie & concept: Alida Dors | assistent choreografie: Nicole Geertruida | dramaturgie: Dave Schwab en Mathieu Charles | muziek: HAYP Music

www.theaterrotterdam.nl

LET OP: deze voorstelling vindt plaats in de Stadsschouwburg Nijmegen. De kaartverkoop vindt tevens plaats via www.stadsschouwburgendevereeniging.nl. 

Samenwerking Nijmeegse theaters

Deze voorstelling is onderdeel van theatertips die de programmeurs van de 3 Nijmeegse theaters - Stadsschouwburg en De Vereeniging, LUX en de Lindenberg - delen om bijzondere, prikkelende voorstellingen die vanwege de actualiteit, thematiek of (internationaal) succes een groter podium verdienen in de stad de aandacht te geven die ze verdienen. Benieuwd naar de andere theatertips? Die vind je hier.

Normaal € 0,00

Theater Rotterdam - (Sur)render
€ 0,-
Bestellen