Tim Hartog

Frictie (try-out)

vrijdag
13 dec

aanvang om 20:30

Steigerzaal

Cabaret

Bestellen
« vorige

Over deze voorstelling

Deze observerende Rotterdammert speelt met aannames en vooroordelen.

Op het eerste gezicht is Tim Hartog een sympathieke knul, met degelijke normen en waarden. De piekerende ADHD’er uit Rotterdam-Zuid is echter een vat vol tegenstrijdigheden. En juist dat maakt van Tim een slimme comedian die speelt met aannames en vooroordelen. We moeten de confrontatie aangaan met onszelf en de wereld om ons heen, want zonder frictie geen verandering. Ondertussen liggen er een “hoge dosis grappen” (juryrapport Leids Cabaret Festival) in het verschiet.

Tim Hartog heeft via social media de afgelopen jaren een flink publiek opgebouwd en speelde op festivals als Lowlands en Paaspop. Na het succes van de allereerste Rijnmondse Oudejaarsconference 2023 en een finaleplaats in De Slimste Mens is het de hoogste tijd om de vleugels uit te slaan met Frictie.

regie: Wilhelmer van Efferink

www.timhartog.com

Nieuw talent

Tim Hartog is een Nieuw talent. Bij de Lindenberg geloven we in talent. En dus geven we hen graag een plek in ons theater. Want ook de grootsten van nu, zijn ooit klein begonnen. 

Wil je kennis maken met andere nieuw talenten? Kijk dan op onze Nieuw talent-pagina

Kortingen

Voor studenten, CJP-pashouders, cursisten en 65+'ers zijn er kortingen op voorstellingen. Met de Meedoenregeling van de gemeente Nijmegen kan je gratis naar voorstellingen. Lees meer.

Assistentie bij je bezoek 

Heb jij behoefte aan assistentie? Bijvoorbeeld omdat je een fysieke uitdaging hebt, in de zaal graag dicht bij de deur wil zitten of graag naar de zaal begeleid wordt? Stuur dan een mailtje met je hulpvraag naar c.geurts@delindenberg.com. Meer informatie over toegankelijkheid.

Normaal € 19,50 / CJP € 18,00 / 65+ € 18,00 / Student € 18,00 / Cursist € 17,50

Tim Hartog - Frictie (try-out)
Vanaf € 17,50
Bestellen