« overzicht

Cultuureducatie voor jong en oud

Je hebt een belangrijk congres in de planning staan, denkt na over een locatie voor een resultaatgerichte vergadering, of misschien wil je je netwerk of medewerkers meenemen op een reis die leidt tot nieuwe inzichten.

Lindenberg Cultuurhuis bruist van creativiteit. Met een boeking bij de Lindenberg draag je bij aan onze activiteiten in de stad. Wij maken geen winst, maar wij investeren in mensen. Zo geven wij raplessen aan jongeren in de wijk, realiseren wij workshops in het ziekenhuis en ondersteunen wij als een te krappe beurs talentontwikkeling of theaterbezoek in de weg zit.

Onze missie

Wij vinden dat cultuureducatie voor iedereen toegankelijk moet zijn. Cultuurparticipatie is een missie waar wij voor staan. Wij zijn actief in 95% van het primair onderwijs en 87% van het voortgezet onderwijs in Nijmegen, wij ontvangen 4.000 jonge en volwassen cursisten per week, wij werken met meer dan 130 vakdocenten en wij programmeren jeugdtheater en cabaret. Met al deze activiteiten en projecten beogen we de inwoners van Nijmegen en de regio sterker, weerbaarder en een stukje gelukkiger te maken. Lees meer over onze ambities en projecten.

Partners & Vrienden van de Lindenberg

Om onze missie nog meer impact te geven, werken we samen met partners en organisaties binnen verschillende domeinen, in de stad, in de regio en in het land. Samen creëren we een zo groot mogelijk bereik onder zoveel mogelijk mensen. Werk ook mee aan het vergroten van de positieve impact van kunst en cultuur binnen onze stad. Op onze partnerpagina vind je meer informatie of neem contact met ons op via evenementen@delindenberg.com.

Vrienden van de Lindenberg

Wil je ons liever op kleinere schaal steunen? Word dan Vriend van de Lindenberg. Dit kan al vanaf 5 euro per maand. Lees er alles over op onze vriendenpagina.

 

 

 

Offerte aanvragen

Particulier
Zakelijk
Cultureel