« overzicht

Een inspirerende omgeving

Een flinke brainstormsessie, een verdiepende training of juist een jaarvergadering? Onze diversiteit aan zalen zorgt ervoor dat je altijd in een inspirerende omgeving samenkomt. Of je nu met 10 of 120 personen bent; onze ruimtes zijn naar wens in te richten.   

Alle faciliteiten aanwezig 

Onze zalen zijn naast vergaderingen en trainingen ook geschikt voor congressen, presentaties, lezingen en workshops. De ruimtes zijn uitgerust met moderne audiovisuele apparatuur. Onze multimediamedewerkers helpen graag bij een goede start van de bijeenkomst.  

In onze vergaderruimtes Red, Yellow en Blue en de Valkhofzaal zijn smartboards aanwezig: grote interactieve schermen die je voor je presentatie en als whiteboard kunt gebruiken. Met de vergadercamera’s op deze smartboards kunnen mensen bovendien vanuit huis mee vergaderen alsof ze erbij zijn.

Geschikte ruimtes: 

Valkhofzaal (120 zitplaatsen) - Red, Yellow of Blue Room (60 zitplaatsen per zaal) - Yellow + Blue Room (120 zitplaatsen) - Diverse lokalen  
Bekijk het complete overzicht met alle zalen en hun capaciteit

Vergaderarrangementen  

Met onze vergaderarrangementen nemen we alle zorg uit handen. Zo heb je de gehele dag onbeperkt de beschikking over versgemalen koffie, diverse theesoorten, frisdranken, sappen en gekoeld water. Na de luxe lunch (optioneel) in ons Lindenberg Café kun je weer met volle energie aan de slag! Wij bieden vergaderarrangementen van 2,5 uur tot een gehele dag. Het is tevens mogelijk om na afloop van de vergadering lekker na te borrelen of zelfs te dineren in ons gezellige Lindenberg Café of op het terras. Bekijk onze pagina met culinaire arrangementen.   

Verras je gasten met een creatieve workshop of voorstelling

Wij bieden diverse workshops aan in verschillende kunstdisciplines. Werk met collega’s aan teambuilding door middel van een workshop Improvisatietheater, of verras je gasten met een voorstelling van een bekende cabaretier. 

Meer informatie: 

» Tarievenlijst 2024 (PDF)
» Zalencapaciteit (PDF)
» Vraag onze brochure Huur de Lindenberg aan
» Schrijf je in voor onze nieuwsbrief (maximaal vier keer per jaar)
» Neem contact met ons op voor een persoonlijke rondleiding  
» Algemene voorwaarden verhuur Lindenberg (PDF) 
» Lees hier wat klanten over ons zeggen

Draag bij aan kunst en cultuur voor iedereen!

Door bij de Lindenberg een ruimte te huren draag je bij aan kunst en cultuur. Lees hier hoe je ons helpt met onze missie: kunst en cultuur voor iedereen. 

Een belegd broodje in het Lindenberg Café.
Een kop soep met brood erbij in het Lindenberg Café.

Offerte aanvragen

Particulier
Zakelijk
Cultureel