« overzicht

Met een creatief tintje

Ben je op zoek naar een inspirerende ruimte voor jouw brainstormsessie? Of wil je met collega’s nader tot elkaar komen in een dansstudio? Soms ben je toe aan een creatieve omgeving waar je samen tot nieuwe ideeën komt. De Lindenberg beschikt over verschillende kleine, maar ook grotere lokalen en zalen voor het geven van vergaderingen en trainingen, lezingen en workshops. Altijd met een creatief tintje!

Combineer meerdere ruimtes

De Lindenberg biedt een diversiteit aan mogelijkheden. Heb je een (groot) congres gepland in de LindenbergzaalSteigerzaalKarolingenzaal of Valkhofzaal? Onze lokalen zijn ideaal als subruimte voor een workshop of break-out sessie. Ook hebben wij nog meerdere vergaderzalen

Culinaire arrangementen

Het gezellige Lindenberg Café en grote centraal gelegen foyer zijn beschikbaar voor de cateringmomenten tijdens jouw bijeenkomst. Heb je interesse in een lunch, diner of borrel? Of wil je een compleet vergaderarrangement? Wij bieden diverse culinaire arrangementen waarbij gewerkt wordt met duurzame en eerlijke (streek)producten. 

Meer informatie:

» Tarievenlijst 2024 (PDF)
» Zaalcapaciteit (PDF)
» Vraag onze brochure Huur de Lindenberg aan
» Schrijf je in voor onze nieuwsbrief (maximaal vier keer per jaar)
» Neem contact met ons op voor een persoonlijke rondleiding
» Algemene voorwaarden verhuur Lindenberg (PDF)
»  Lees hier wat klanten over ons zeggen

Draag bij aan kunst en cultuur

Door bij de Lindenberg een ruimte te huren draag je bij aan kunst en cultuur. Lees hier hoe je ons helpt met onze missie: kunst en cultuur voor iedereen.

Offerte aanvragen

Particulier
Zakelijk
Cultureel