« overzicht

Een uniek uitje voor het hele team

Maak onder het genot van een drankje gezamenlijk een leuke cartoon die de dag perfect illustreert, of ga samen het toneel op en creëer een voorstelling waar je nog lang met plezier aan terugdenkt. Onze vakdocenten nemen je mee om een blijvend aandenken te creëren. Zij maken het resultaat van jouw evenement zichtbaar!

Workshop als creatief intermezzo
Een workshop kan toegevoegd worden als een creatief intermezzo tijdens een congres of vergadering. Ben je op zoek naar teambuildingsactiviteit met een gezellig diner als afsluiter? Ook dat is mogelijk! Heb je geen specifieke workshop in gedachten? Wij maken in overleg een passend programma!

Een greep uit ons workshopaanbod:
Dans: Durf te bewegen of leer dansen met een Argentijns tintje: tango!
Zang: Leer zingen voor je plezier of laat je stem horen met de workshop Stemexpressie
Muziek: Dirigeren kun je leren of ga aan de slag met slagwerk tijdens een workshop Percussie
Beeldende kunst: Kies voor tekenen of schilderen, zoek de verdieping op met Art Based Learning of maak een stop-motion animatie
Theater: Leer presenteren of ga aan de slag met Samenspel of Improvisatietheater
Schrijven: Laat je verrassen met een schrijfworkshop op maat.
Technologie: Maak kennis met de technologie van de toekomst in ons art-en techlab Studio Oddstream.

Culinaire arrangementen
Het gezellige Lindenberg Café en grote centraal gelegen foyer zijn beschikbaar voor de cateringmomenten tijdens de bijeenkomst. Heb je interesse in een lunch, diner of borrel? Wij bieden diverse mogelijkheden waarbij gewerkt wordt met duurzame en eerlijke (streek)producten. Bekijk onze pagina met culinaire arrangementen.  
 

 

Meer informatie:

Draag bij aan kunst en cultuur
Door bij de Lindenberg een ruimte te huren draag je bij aan kunst en cultuur. Lees hier hoe je ons helpt met onze missie: kunst en cultuur voor iedereen.

Offerte aanvragen

Particulier
Zakelijk
Cultureel