« overzicht

Een uniek uitje voor het hele team

Maak onder het genot van een drankje gezamenlijk een leuke cartoon die de dag perfect illustreert, of ga samen het toneel op en creëer een voorstelling waar je nog lang met plezier aan terugdenkt. Onze vakdocenten nemen je mee om een blijvend aandenken te creëren. Zij maken het resultaat van jouw evenement zichtbaar!

Workshop als creatief intermezzo
Een workshop kan toegevoegd worden als een creatief intermezzo tijdens een congres of vergadering. Ben je op zoek naar teambuildingsactiviteit met een gezellig diner als afsluiter? Ook dat is mogelijk! Heb je geen specifieke workshop in gedachten? Wij maken in overleg een passend programma!

Een greep uit ons workshopaanbod:

Dans: Durf te bewegen bij een workshop contactimprovisatie, dans met gevoel en emotie de flamenco of ga voor Argentijns tintje: tango!
Zang: Leer zingen voor je plezier, maak een toffe beat bij de workshop human beatboxing of laat je stem horen bij de workshop stemexpressie.
Muziek: Bespeel de ukelele, ga aan de slag met slagwerk tijdens een workshop percussie of leer dirigeren. 
Beeldende kunst: Maak de mooiste foto’s maakt met je smartphone, ga aan de slag met de eeuwenoude Japanse verftechniek Shibori, creëer je eigen linnen tas met een zeefdruk of volg samen een workshop botanisch tekenen. 
Theater: Betreed het podium tijdens de workshop acteren, leer ontspannen presenteren of ga samen aan de slag met speltechnieken van de improvisatie.
Schrijven: Maak een beeldgedicht, leer verhalen vertellen of ga samen op pad voor een schrijfwandeling.  
Technologie: Breng een stripverhaal tot leven in de workshop animaties maken, leer alles over AI of VR of maak je eigen stopmotion filmpje. 

Heb je zelf een ander idee of wil je graag een workshop dat past bij het thema van jouw bijeenkomst? We kijken graag samen naar de mogelijkheden. 

  Scroll om meer te zien
Tarieven  
1 uur: € 365,00 incl. BTW
1,5 uur:

€ 432,50 incl. BTW

2 uur: € 525,00 incl. BTW

We gaan bij een workshop uit van maximaal 12 personen. De meerprijs per extra persoon is € 12,00. De tarieven zijn van toepassing op alle disciplines en incl. materiaal, ruimte en gelden voor workshops op onze locaties. Er gelden in de meeste gevallen aangepaste tarieven voor stichtingen en verenigingen, culturele organisaties en gezelschappen, scholen of particulieren. Neem contact met ons op om te horen welke tarieven op jouw aanvraag van toepassing zijn.

Culinaire arrangementen
Het gezellige Lindenberg Café en grote centraal gelegen foyer zijn beschikbaar voor de cateringmomenten tijdens de bijeenkomst. Heb je interesse in een lunch, diner of borrel? Wij bieden diverse mogelijkheden waarbij gewerkt wordt met duurzame en eerlijke (streek)producten. Bekijk onze pagina met culinaire arrangementen.  

 

Meer informatie:

» Tarievenlijst 2024 (PDF)
» Zalencapaciteit (PDF)
» Vraag onze brochure Huur de Lindenberg aan
» Schrijf je in voor onze nieuwsbrief (maximaal vier keer per jaar)
» Neem contact met ons op voor een persoonlijke rondleiding
»  Algemene voorwaarden verhuur Lindenberg (PDF)
» Lees hier wat klanten over ons zeggen

Draag bij aan kunst en cultuur
Door bij de Lindenberg een ruimte te huren draag je bij aan kunst en cultuur. Lees hier hoe je ons helpt met onze missie: kunst en cultuur voor iedereen.

Offerte aanvragen

Particulier
Zakelijk
Cultureel