« overzicht

Vergaderen en workshops

Een flinke brainstormsessie, een verdiepende training of juist een jaarvergadering? In de creatieve Blue Room met veel daglicht kan iedereen zich volledig storten op de inhoud. De Blue Room is ideaal voor vergaderingen en trainingen, lezingen en workshops. Ben je met een grote groep? Combineer dan de Blue Room met de Red Room en de Yellow Room. De drie zalen delen een centrale ontvangstruimte met eigen bar en koffieapparaat en bieden daardoor gezamenlijk ruimte voor ontvangst- en pauzemomenten buiten de zaal. De Red, Yellow en Blue Room zijn geschikt voor kleine en grote groepen (maximaal 180 personen).

Smartboards

In onze vergaderruimtes Red, Yellow en Blue en de Valkhofzaal zijn smartboards aanwezig: grote interactieve schermen die je voor je presentatie en als whiteboard kunt gebruiken. Met de vergadercamera’s op deze smartboards kunnen mensen bovendien vanuit huis mee vergaderen alsof ze erbij zijn.

Combineer meerdere ruimtes

De Lindenberg biedt een diversiteit aan mogelijkheden. Heb je een (groot) congres gepland in de Lindenbergzaal, Steigerzaal, Karolingenzaal of Valkhofzaal? De Blue Room is ideaal als subruimte voor een workshop of break-out sessie. Ook hebben wij nog meerdere multifunctionele ruimtes.

 

Culinaire arrangementen

Het gezellige Lindenberg Café en grote centraal gelegen foyer zijn beschikbaar voor de cateringmomenten tijdens jouw bijeenkomst. Heb je interesse in een lunch, diner of borrel? Of wil je een compleet vergaderarrangement? Wij bieden diverse culinaire arrangementen waarbij gewerkt wordt met duurzame en eerlijke (streek)producten. 

 

Meer informatie

» Tarievenlijst 2024 (PDF)
» Zaalcapaciteit (PDF)
» Vraag onze brochure Huur de Lindenberg aan
» Schrijf je in voor onze nieuwsbrief (maximaal vier keer per jaar)
» Neem contact met ons op voor een persoonlijke rondleiding
» Algemene voorwaarden verhuur Lindenberg (PDF)
»  Lees hier wat klanten over ons zeggen

Draag bij aan kunst en cultuur

Door bij de Lindenberg een ruimte te huren draag je bij aan kunst en cultuur. Lees hier hoe je ons helpt met onze missie: kunst en cultuur voor iedereen.

Offerte aanvragen

Particulier
Zakelijk
Cultureel