Eric van Sauers

#UNMUTE (try-out)

zaterdag
08 feb

aanvang om 20:30

Steigerzaal

Cabaret

Bestellen
« vorige

Over deze voorstelling

Eric van Sauers trekt zijn scheur weer open en da’s goed nieuws.

Na zes jaar afwezigheid is comedian Eric van Sauers terug op de plek waar hij op zijn best is: het theater. En hij gaat weer net zo los als in zijn acht eerdere, gelauwerde solovoorstellingen. Zwijgen is dan wel de krachtigste vorm van communicatie, maar dit is cabaret. Dus trekt hij zijn scheur weer open. Eric van Sauers gaat #UNMUTE.

Recensies

De pers over zijn eerdere voorstellingen:

Telegraaf: 
“Met zijn sterke mimiek en een geweldig gevoel voor timing is zijn grote kracht om alledaags leed te verheffen tot iets enorm grappigs.”

NRC: 
“Van Sauers is zoals altijd de licht cynische, geestige beschouwer, die expressief kan vertellen en moeiteloos schakelt tussen stoere macho en gevoelige jongen.”

Kortingen

Voor studenten, CJP-pashouders, cursisten en 65+'ers zijn er kortingen op voorstellingen. Met de Meedoenregeling van de gemeente Nijmegen kan je gratis naar voorstellingen. Lees meer.

Assistentie bij je bezoek 

Heb jij behoefte aan assistentie? Bijvoorbeeld omdat je een fysieke uitdaging hebt, in de zaal graag dicht bij de deur wil zitten of graag naar de zaal begeleid wordt? Stuur dan een mailtje met je hulpvraag naar c.geurts@delindenberg.com. Meer informatie over toegankelijkheid.

Normaal € 20,50 / CJP € 19,00 / 65+ € 19,00 / Student € 19,00 / Cursist € 18,50

Eric van Sauers - #UNMUTE (try-out)
Vanaf € 18,50
Bestellen