Inschrijven

Icon/Lesvorm Kies lesvorm
  • Icon/Docent Docent(en): 
  • Icon/Leeftijd
  • Icon/Datum
  • Icon/Frequentie Frequentie: 
  • Icon/Lessen Aantal: 
  • Icon/Locatie Locatie: 
  • Icon/Datum Lesdag: 
Icon/Locatie Locatie
Icon/Datum Lesdag
Acrodans opstap voor boys time 5-7 jaar
€ 174,-
Bekijk opties

Acrodans opstap voor boys time 5-7 jaar

Icon/Lessen Aantal: 16 lessen

Icon/Datum Startdatum:

Icon/Datum

Icon/Datum Lestijd: Klik op "Bekijk opties"

Icon/Leeftijd Leeftijd: 5 - 7 jaar

Icon/Frequentie Frequentie: Wekelijks

Wat kun je verwachten?

Voor jongens vanaf 6 jaar

Doordat er veel vraag is naar een danscursus voor jongens die nog niet oud genoeg zijn voor Boys TIme heeft Boys Action een opstapmodule ontwikkeld die aansluit bij de succesvolle Boys Action Dance Method(BADM). Tijdens deze cursus wordt het accent gelegd op de basale motorische vorming, aansluitend op de fysieke ontwikkeling en muzikale vorming die noodzakelijk is binnen het dansonderwijs.

This course is taught in Dutch. In most cases it is possible to follow this course if you are an English speaker, but please consult our course administration department beforehand to be sure: cursussen@delindenberg.com.
Lees meer

Spelenderwijs

Tijdens de les gaan we spelenderwijs aan de slag met opdrachten die een basis geven om de acrobatische elementen uit BADM in de toekomst onder de knie te kunnen krijgen. Het doel is om nieuwsgierige, ondernemende en zelfstandige dans-individuen te vormen. Bij voldoende aanmeldingen kan deze cursus een vervolg krijgen.

Korting bij meerdere danscursussen

Volg je meerdere jaarcursussen in dans (twee keer een half jaarcursus telt ook als een jaarcursus)? Dan krijg je korting. Die korting wordt automatisch verrekend als je je inschrijft. Bij twee cursussen krijg je 15% korting, bij drie cursussen 25% en bij vier cursussen 30%.

Locaties