Inschrijven

Icon/Lesvorm Kies lesvorm
  • Icon/Docent Docent(en): 
  • Icon/Leeftijd
  • Icon/Datum
  • Icon/Frequentie Frequentie: 
  • Icon/Lessen Aantal: 
  • Icon/Locatie Locatie: 
  • Icon/Datum Lesdag: 
Icon/Locatie Locatie
Icon/Datum Lesdag
Art kids ouder en kind 6-9 jaar (korte cursus)
€ 69,-
Bekijk opties

Art kids ouder en kind 6-9 jaar (korte cursus)

Icon/Docent Docent(en): Esther van Casteren

Icon/Lessen Aantal: 4 lessen

Icon/Datum Startdatum: 25 feb 2024

Icon/Datum Lesdag: zondag

Icon/Datum Lestijd: Klik op "Bekijk opties"

Icon/Leeftijd Leeftijd: 6 - 9 jaar

Icon/Locatie Locatie: Centrum

Icon/Frequentie Frequentie: Wekelijks

Wat kun je verwachten?

Vaders, moeders, opa’s en bonustantes opgelet; dit wordt quality time voor jou en je kind! In de korte cursus Art kids ouder en kind ga je vier keer op de zondagochtend gezellig samen met je kind creatief aan de slag in de Lindenberg onder begeleiding van het Art kids team.    

Wat gaan jullie doen?  

Soms maken jullie een gezamenlijk werkstuk en soms knutselt ieder voor zich. Soms help jij je kind en soms helpt je kind jou. Wat we gaan maken? Iets moois maken van klei dat geglazuurd wordt en gebakken wordt in de oven van de Lindenberg, bijvoorbeeld. Maar we gaan ook schilderen met acrylverf op doek. En tot slot samen zagen en timmeren aan een heel bijzonder figuur van hout, een kunstwerkje voor op je vensterbank. Fijne herinneringen om mee naar huis te nemen. Doen jullie mee?  

Praktische informatie  

Bij de cursus 'Art kids ouder en kind' schrijf je je zoon of dochter in voor de cursus. Per kind mag er dan één ouder meekomen om samen creatief aan de slag te gaan. Je hoeft dus maar één inschrijving per duo te doen op naam van het kind. Deze cursus is geschikt voor kinderen en volwassenen die er plezier in hebben om samen creatief bezig zijn. Ervaring is niet nodig. Trek kleding aan waar een spatje verf op mag komen. 

This course is taught in Dutch. In most cases it is possible to follow this course if you are an English speaker, but please consult our course administration department beforehand to be sure: cursussen@delindenberg.com.

Wie geeft er les?

Esther van Casteren

Esther studeerde in 2012 af aan de Nieuwe Academie in Utrecht. Als beeldend kunstenaar houdt ze zich bezig met animatie, maakt ze tekeningen en ruimtelijk werk. Als docent schept ze graag een inspirerende omgeving of uitdagende opdracht waarin je uitgenodigd wordt te ontdekken. Het ontdekken en onderzoeken van materialen en technieken, het verkennen van een onderwerp, maar vooral ook het ontdekken van je eigen verbeelding en creativiteit.

www.esthervancasteren.nl

Esther studeerde in 2012 af aan de Nieuwe Academie in Utrecht. Als beeldend kunstenaar houdt ze…

Lees meer

Locaties

Lindenberg Centrum

Ridderstraat 23,
6511 TM Nijmegen, Google maps