Inschrijven

Icon/Lesvorm Kies lesvorm
  • Icon/Docent Docent(en): 
  • Icon/Leeftijd
  • Icon/Datum
  • Icon/Frequentie Frequentie: 
  • Icon/Lessen Aantal: 
  • Icon/Locatie Locatie: 
  • Icon/Datum Lesdag: 
Icon/Locatie Locatie
Icon/Datum Lesdag

Band: The groove
€ 221,-
Bekijk opties

Band: The groove

Icon/Docent Docent(en): Bjorn Tinga

Icon/Lessen Aantal: 16 lessen

Icon/Datum Startdatum: 17 sep of 28 jan

Icon/Datum Lesdag: donderdag

Icon/Datum Lestijd: Klik op "Bekijk opties"

Icon/Leeftijd Leeftijd: 18 - 99 jaar

Icon/Locatie Locatie: Centrum

Icon/Frequentie Frequentie: Wekelijks

Wat kun je verwachten?

Nummers met een lekkere groove

The Groove speelt nummers met een lekkere groove: soul, funk, R&B, blues, reggae, ska. De band bestaat uit drums, bas, gitaar, zang en saxen en repeteert onder begeleiding van een bandcoach. The Groove treedt meerdere malen op per jaar, binnen en buiten de Lindenberg.

Lees meer

Meespelen?

De band is op dit moment compleet. Er zij geen nieuwe muzikanten nodig. Mocht dat veranderen, zal het hier op de site worden vermeld.

Voor wie is The Groove?

Om mee te spelen is een paar jaar ervaring op je instrument vereist. We werken met akkoordenschema´s, tabs en noten. Ook improvisatie komt aan bod. Jouw favoriete groovy nummer wordt sowieso aan het repertoire toegevoegd.

Korting op een knipkaart

Muzikanten die in een band of ensemble van de Lindenberg spelen, of in een Lindenbergkoor zingen, krijgen 15% korting op de prijs van een knipkaart (van 5 of 10 individuele lessen). Deze knipkaart kun je gebruiken bij een docent naar keuze, op een moment dat het jou uit komt.


Wie geeft er les?

Bjorn Tinga

Björn Tinga begon op zijn achtste met klassiek piano. Op zijn zestiende switchte hij naar jazzpiano, een jaar later werd hij toegelaten tot het conservatorium. Tijdens zijn studie leerde hij ook percussie-instrumenten en gitaar bespelen. Hij arrangeert voor bands en schrijft zelf jazz-, latin- en soulnummers. Deze veelzijdigheid weet hij goed in te zetten bij de Lindenberg, waar hij veel verschillende bands en ensembles begeleidt.

Björn’s leerlingen houden van zijn bekwame aanpak en de gezelligheid in de les. Over zijn lessen zegt Björn: "Elke leerling heeft zijn eigen manier van leren en zijn eigen muzikale wensen. Daar ga ik heel serieus mee om. Ik stem mijn werkwijze af op de leerling. Zo lukt het mij om iedereen met voldoening muziek te laten maken. Als de leerling met plezier komt en met plezier gaat, ben ik zelf ook heel blij."

Björn Tinga begon op zijn achtste met klassiek piano. Op zijn zestiende switchte hij naar...

Lees meer

Locaties

Lindenberg Centrum

Ridderstraat 23,
6511 TM Nijmegen, Google maps