Inschrijven

Icon/Lesvorm Kies lesvorm
  • Icon/Docent Docent(en): 
  • Icon/Leeftijd
  • Icon/Datum
  • Icon/Frequentie Frequentie: 
  • Icon/Lessen Aantal: 
  • Icon/Locatie Locatie: 
  • Icon/Datum Lesdag: 
Icon/Locatie Locatie
Icon/Datum Lesdag
Blokfluit-ensemble (B)
€ 414,-
Bekijk opties

Blokfluit-ensemble (B)

Icon/Docent Docent(en): Jacqueline Arts

Icon/Lessen Aantal: 32 lessen

Icon/Datum Startdatum: 18 sep

Icon/Datum Lesdag: maandag

Icon/Datum Lestijd: Klik op "Bekijk opties"

Icon/Leeftijd Leeftijd: 18 - 99 jaar

Icon/Locatie Locatie: Centrum

Icon/Frequentie Frequentie: Wekelijks

Wat kun je verwachten?

Samen blokfluit spelen

Van Renaissance tot hedendaagse muziek; in de kwartetten en het ensemble maak je muziek uit verschillende stijlperiodes. Je krijgt de mogelijkheid te leren spelen op tenor, bas en grootbas. Deze instrumenten hoef je niet zelf te hebben. Het blokfluit-ensemble is geschikt voor mensen die het leuk vinden om in een grotere groep blokfluit te spelen. We komen wekelijks bij elkaar. 

This course is taught in Dutch. In most cases it is possible to follow this course if you are an English speaker, but please consult our course administration department beforehand to be sure: cursussen@delindenberg.com.
Lees meer

Voor gevorderden

Je hebt de basis van het blokfluit spelen al onder de knie en je bent in het bezit van een alt- of sopraanblokfluit. De kwartetten worden ingedeeld naar niveau.

Korting op een knipkaart

Muzikanten die in een band of ensemble van de Lindenberg spelen, of in een Lindenbergkoor zingen, krijgen 15% korting op de prijs van een knipkaart (van 5 of 10 individuele lessen). Deze knipkaart kun je gebruiken bij een docent naar keuze, op een moment dat het jou uit komt.

Wie geeft er les?

Jacqueline Arts

Jacqueline Arts-Rutten (1993) stapte na drie jaar blokfluit bij de plaatselijke muziekvereniging in Brabant over op de dwarsfluit. Zij slaagde binnen vijf jaar voor haar A-, B-, C- en D-diploma met lof van de jury. Vervolgens studeerde ze verder aan de conservatoria van Tilburg, Arnhem en Zwolle en is afgestudeerd in zowel lichte (jazz, pop & wereldmuziek) als klassieke muziek. 

Regelmatig speelt Jacqueline in (orkest)projecten of met begeleiding van pianist, gitarist of band. Daarnaast werkt ze als muziekdocent bij muziekverenigingen, op basisscholen en bij muziekschool Zinder in Tiel en muziekschool De Lindenberg in Nijmegen. Verder organiseert ze concerten voor derden. Sinds 2008 geeft zij muziekles aan leerlingen met de meest uiteenlopende leeftijden en wensen op dwarsfluit, blokfluit, saxofoon en klarinet.

Jacqueline Arts-Rutten (1993) stapte na drie jaar blokfluit bij de plaatselijke muziekvereniging…

Lees meer

Locaties

Lindenberg Centrum

Ridderstraat 23,
6511 TM Nijmegen, Google maps