Inschrijven

Icon/Lesvorm Kies lesvorm
  • Icon/Docent Docent(en): 
  • Icon/Leeftijd
  • Icon/Datum
  • Icon/Frequentie Frequentie: 
  • Icon/Lessen Aantal: 
  • Icon/Locatie Locatie: 
  • Icon/Datum Lesdag: 
Icon/Locatie Locatie
Icon/Datum Lesdag
Boys time 6-7 jaar (A)
€ 334,-
Bekijk opties

Boys time 6-7 jaar (A)

Icon/Docent Docent(en): Paul van Huizen

Icon/Lessen Aantal: 33 lessen

Icon/Datum Startdatum: 21 sep 2023

Icon/Datum Lesdag: donderdag

Icon/Datum Lestijd: Klik op "Bekijk opties"

Icon/Leeftijd Leeftijd: 6 - 7 jaar

Icon/Locatie Locatie: Centrum

Icon/Frequentie Frequentie: Wekelijks

Wat kun je verwachten?

Dansles voor jongens

Boys Time is een danscursus speciaal voor jongens. We gaan aan de slag met verschillende traditionele danstechnieken, zoals moderne en klassieke dans, maar gaan ook aan de slag met elementen uit acrobatiek, turnen en breakdance.

This course is taught in Dutch. In most cases it is possible to follow this course if you are an English speaker, but please consult our course administration department beforehand to be sure: cursussen@delindenberg.com.
Lees meer

Wat doen we bij Boys Time

We maken gebruik van opwarmingsoefeningen uit verschillende danssoorten en andere vormen van beweging, zoals strekkingen en placering (vanuit het klassiek ballet), zwaaien en rollen (vanuit de moderne dans), elementaire springtechniek (vanuit het klassiek ballet) en verbindende passen (vanuit de Russische dans, gevechtssporten, voetbal, atletiek). Daarnaast doen we eenvoudige krachttraining- en lenigheidsoefeningen.

Voor jongens vanaf 7 jaar

Boys Time is bedoeld voor jongens vanaf 7 jaar. In overleg met de docent word je op niveau A, B of C geplaatst. Danservaring is dus niet vereist. De cursus is speciaal ontwikkeld voor de fysieke kenmerken van een jongenslichaam en is daarom alleen voor jongens toegankelijk.

Kledingadvies

Voor deze cursus draag je een zwart hemd, een zwarte lange joggingbroek en zwarte sokken. 

Kortingspakket en VKV dans

Wil je graag veel dansen, in meerdere stijlen? Met het Kortingspakket dans 2 of 3 maak je een keuze uit twee of drie verschillende cursussen en krijg je daar een flinke korting op. Heb je de ambitie om van dans je beroep te maken? Dan kun je terecht bij de Voorbereiding Kunstvakonderwijs Dans. Je volgt meerdere lessen per week en krijgt daarnaast coaching.

Wie geeft er les?

Paul van Huizen

Paul begon zelf bij Boys Time op de Lindenberg toen hij 8 jaar was. Naast het dansen doet hij vanaf zijn 16e aan freerunning en later Tricking, een acrobatische sport waarbij je technieken gebruikt uit o.a. vechtsport, breakdance en turnen om series van spectaculaire trucs te laten zien. Hij volgde de opleiding tot gymdocent en een minor bij de Docent Dans-opleiding op ArtEZ. Dans is voor hem altijd een uitlaatklep geweest waar hij zijn energie in alle trucs kon steken. Paul vindt het bijzonder hoe dans je leert om je lichaam echt op alle verschillende manieren te gebruiken voor bewegingen waarin je zelf je eigen specialiteit kunt ontdekken. Dat draagt hij dan ook graag over op zijn leerlingen!

Paul begon zelf bij Boys Time op de Lindenberg toen hij 8 jaar was. Naast het dansen doet hij…

Lees meer

Locaties

Lindenberg Centrum

Ridderstraat 23,
6511 TM Nijmegen, Google maps

Inschrijven en kaartverkoop seizoen 2024-2025

Op ma. 27 mei start de kaartverkoop voor het nieuwe theaterseizoen (sep. '24 - mei '25) en op wo. 29 mei starten de cursusinschrijvingen voor de cursussen die starten in september.