Inschrijven

Icon/Lesvorm Kies lesvorm
  • Icon/Docent Docent(en): 
  • Icon/Leeftijd
  • Icon/Datum
  • Icon/Frequentie Frequentie: 
  • Icon/Lessen Aantal: 
  • Icon/Locatie Locatie: 
  • Icon/Datum Lesdag: 
Icon/Locatie Locatie
Icon/Datum Lesdag
Dansmix 55+
€ 194,-
Bekijk opties

Dansmix 55+

Icon/Docent Docent(en): Isa McClain , Lisette Wolters

Icon/Lessen Aantal: 15 lessen

Icon/Datum Startdatum: 31 jan 2024

Icon/Datum Lesdag: woensdag

Icon/Datum Lestijd: Klik op "Bekijk opties"

Icon/Leeftijd Leeftijd: 55 - 99 jaar

Icon/Locatie Locatie: Centrum

Icon/Frequentie Frequentie: Wekelijks

Wat kun je verwachten?

Dansen is natuurlijk niet aan leeftijd gebonden, maar het is wel leuk om met leeftijdsgenoten te dansen. Om iedereen de gelegenheid te bieden kennis te maken met verschillende dansvormen, is er de cursus Dansmix 55+. 

Met invloeden uit verschillende danssoorten en muziek uit alle windstreken zijn de lessen dynamisch en gevarieerd en iedereen kan meedoen. Linedance, Pilates, Improvisatie, Modern-Jazz, Streetdance, Klassiek, bewegen op muziek o.a. en alles op een ‘schadevrije’ manier. 

This course is taught in Dutch. In most cases it is possible to follow this course if you are an English speaker, but please consult our course administration department beforehand to be sure: cursussen@delindenberg.com.
Lees meer

Speciaal voor 55-plussers 

Deze danstraining is speciaal voor 55-plussers en in aangepast op jouw fysieke mogelijkheden. Voor iedereen die het heerlijk vindt om te dansen, maar niet per se het podium op hoeft. Aan deze cursus is in principe geen presentatiemoment verbonden. 

Kledingadvies 

Gemakkelijk zittende kleding, zoals een T-shirt en joggingbroek. Draag sokken zonder antislip noppen of dansschoenen. 

Wie geeft er les?

Isa McClain

Isa McClain werd in New York geboren en studeerde aan het Davis Center for the Performing Arts van de City University van New York. Ze werd er bachelor of Fine Arts in uitvoerende dans, dansdidactiek en choreografie. Als danseres en choreografe werkte ze voor klassieke, moderne en jazzgezelschappen in Amerika, Duitsland, Zwitserland, Italië en Nederland. Sinds 1993 werkt Isa als docent en choreografe bij de Lindenberg.

Isa McClain werd in New York geboren en studeerde aan het Davis Center for the Performing Arts…

Lees meer

Lisette Wolters

Lisette Wolters werkt als docent dans, drama, musical en taalspeelgroep voor de afdeling onderwijs. Plezier, creatie en vrijheid heeft ze hoog in het vaandel staan. Een les mag uitdagend, plezierig en vol humor zijn. Bij de Lindenberg maakt Lisette met collega's onder andere de voorstelling LEF op de planken.

Daarnaast zet Lisette zich in om dans en beweging naar de mens te brengen. Bijvoorbeeld door danslessen te verzorgen voor ouderen of mensen met een beperking of een ziekte. Het sociale domein is een grote liefde, naast het werken met de kinderen op de basisscholen. Lisette is veelzijdig; zo is ze ook masseuse, speelt ze verschillende instrumenten en teken ze graag.

Lisette Wolters werkt als docent dans, drama, musical en taalspeelgroep voor de afdeling…

Lees meer
E2B53931-9C07-4BD0-A88C-C534B0C7BD74
EA2C691E-C30D-4A76-AA33-D67DEC28094F

Locaties

Lindenberg Centrum

Ridderstraat 23,
6511 TM Nijmegen, Google maps