Inschrijven

Icon/Lesvorm Kies lesvorm
  • Icon/Docent Docent(en): 
  • Icon/Leeftijd
  • Icon/Datum
  • Icon/Frequentie Frequentie: 
  • Icon/Lessen Aantal: 
  • Icon/Locatie Locatie: 
  • Icon/Datum Lesdag: 
Icon/Locatie Locatie
Icon/Datum Lesdag
Improvisatie 13-15 jaar
€ 249,-
Bekijk opties

Improvisatie 13-15 jaar

Icon/Docent Docent(en): Tim Polder

Icon/Lessen Aantal: 15 lessen

Icon/Datum Startdatum: 19 feb 2024

Icon/Datum Lesdag: maandag

Icon/Datum Lestijd: Klik op "Bekijk opties"

Icon/Leeftijd Leeftijd: 13 - 15 jaar

Icon/Locatie Locatie: Centrum

Icon/Frequentie Frequentie: Wekelijks

Wat kun je verwachten?

Een tekst uit je hoofd leren? Nee, laat maar! Kom improviseren en ga zonder script de vloer op tijdens de cursus 'Improvisatie 13-15 jaar'. Bij improvisatie heb je de kans dat het spel in de soep loopt, maar dat betekent dat je toch het lef hebt gehad om ervoor te gaan! We gaan gedurende de cursus aan de slag met allerlei vormen van improvisatietheater. Ook als je publiek bent tijdens de les heb je een belangrijke rol omdat je vaak de ingrediënten geeft aan de spelers op de vloer. Dat wordt gegarandeerd lachen! 

De improvisatietechnieken samenwerken, incasseren, emoties, verhaallijnen, timing en creativiteit krijg je steeds meer in de vingers. Improvisatietheater is gebaseerd op plezier, jij hebt de controle, en daarmee word je vertrouwen om jezelf te presenteren op de spelvloer vanzelf groter.  Ook handig in het gewone leven! 

Lees meer

Presentatie 

 In overleg met de groep beslissen we of we aan het einde van de cursus een presentatie willen geven. Familie en vrienden zijn makkelijk uitgenodigd in een van de laatste lessen als we daar allemaal zin in hebben. Ervaring met theater is niet nodig voor deze cursus. Trek makkelijk zittende kleding en schoenen aan. 

Wie geeft er les?

Tim Polder

Tim Polder studeerde in 2020 af in de richting musical- en muziektheater in Arnhem. Na het behalen van zijn diploma volgde Tim een verdiepende particuliere opleiding aan de Nederlandse Acteursschool in Apeldoorn waar hij onder andere les kreeg van Renée Fokker, Roeland Fernhout, Jeroen Spitzenberger en Eva van der Gucht. Tim was onder andere te zien in de muziektheatervoorstelling "Havelaar!" (geregisseerd door Sabine van Boven), in de Kleine Zeemeermin - de Musical als Karel Kreeft en als Zack/Ensemble in Bare a pop opera. Ook kun je Tim kennen van o.a. "The Big Show" en "Chantals Pyjama Party" (rtl4), de bioscoopfilm "Hart op de juiste plek" en als gezicht van de Europese Basic-Fit campagne. Naast theater- en televisiewerkzaamheden is Tim ook docent zang en docent drama. In zijn lessen staat veiligheid, vertrouwen en plezier centraal. 

Tim Polder studeerde in 2020 af in de richting musical- en muziektheater in Arnhem. Na het…

Lees meer

Locaties

Lindenberg Centrum

Ridderstraat 23,
6511 TM Nijmegen, Google maps

Inschrijven en kaartverkoop seizoen 2024-2025

Op ma. 27 mei start de kaartverkoop voor het nieuwe theaterseizoen (sep. '24 - mei '25) en op wo. 29 mei starten de cursusinschrijvingen voor de cursussen die starten in september.