Inschrijven

Icon/Lesvorm Kies lesvorm
  • Icon/Docent Docent(en): 
  • Icon/Leeftijd
  • Icon/Datum
  • Icon/Frequentie Frequentie: 
  • Icon/Lessen Aantal: 
  • Icon/Locatie Locatie: 
  • Icon/Datum Lesdag: 
Icon/Locatie Locatie
Icon/Datum Lesdag
Jongeren academie beeldend 15+
€ 569,-
Bekijk opties

Jongeren academie beeldend 15+

Icon/Lessen Aantal: 5 lessen

Icon/Datum Startdatum:

Icon/Datum

Icon/Datum Lestijd: Klik op "Bekijk opties"

Icon/Leeftijd Leeftijd: 15 - 99 jaar

Icon/Frequentie Frequentie: Wekelijks

Wat kun je verwachten?

De Vooropleiding beeldend is een verdiepende cursus voor iedereen die zich verder wil ontwikkelen in beeldende kunst. Wekelijks krijg je 2,5 uur les in uiteenlopende onderwerpen: tekenen, modelschilderen, fotografie, videobewerking, modevormgeving, metaalbewerking, edelsmeden, keramiek, druktechnieken en 3D design. Daarnaast is er veel aandacht voor het beeldende proces. Wat is je idee, hoe vorm je dat tot een beeld of een concept? Je wordt begeleid door één hoofddocent, maar krijgt gedurende het jaar les van verschillende docenten en kunstenaars. Aan het einde van het jaar heb je een goedgevuld portfolio én heb je grote stappen gezet in je beeldende en persoonlijke ontwikkeling. En natuurlijk richten we dan onze eigen expositie in bij de Lindenberg, waarbij je vrienden en familie welkom zijn voor een feestelijke opening en de certificaatuitreiking. 

Bekijk een video met ervaringen van oud-deelnemers door hieronder op 'Lees meer' te klikken. Ook voor meer informatie. 

This course is taught in Dutch. In most cases it is possible to follow this course if you are an English speaker, but please consult our course administration department beforehand to be sure: cursussen@delindenberg.com.
Lees meer

Ontwikkel je beeldende talenten 

Denk je erover om naar de kunstacademie te gaan? Dan is de Vooropleiding beeldend de beste start om je talent te ontwikkelen. Maar ook als je niet het kunstvakonderwijs in wilt ben je hartstikke welkom: de cursus is er voor iedereen die zich graag in de beeldende kunsten wil ontwikkelen. 

Praktische informatie 

Je kunt de Vooropleiding beeldend één jaar volgen, maar meerdere jaren is ook heel goed mogelijk: de verschillende kunstdisciplines worden ieder jaar met nieuwe lessen en opdrachten ingevuld. De aangegeven cursusprijs is inclusief korting, die geldt voor iedereen tot en met 21 jaar. Als je ouder bent betaal je de cursusprijs plus 21% BTW. Studenten die willen deelnemen aan de cursus krijgen 15% korting. Alle materialen zijn aanwezig en de materiaalkosten zijn inbegrepen. 

Accepteer Statistieken Cookies Om deze video te bekijken.

Locaties