Inschrijven

Icon/Lesvorm Kies lesvorm
  • Icon/Docent Docent(en): 
  • Icon/Leeftijd
  • Icon/Datum
  • Icon/Frequentie Frequentie: 
  • Icon/Lessen Aantal: 
  • Icon/Locatie Locatie: 
  • Icon/Datum Lesdag: 
Icon/Locatie Locatie
Icon/Datum Lesdag
Jongeren academie beeldend 15+
€ 284,-
Bekijk opties

Jongeren academie beeldend 15+

Icon/Docent Docent(en): Wilma Coehoorn, Jordan van der Ven, Mieke Tesser

Icon/Lessen Aantal: 15 lessen

Icon/Datum Startdatum: 02 feb

Icon/Datum Lesdag: vrijdag

Icon/Datum Lestijd: Klik op "Bekijk opties"

Icon/Leeftijd Leeftijd: 15 - 99 jaar

Icon/Locatie Locatie: Centrum

Icon/Frequentie Frequentie: Wekelijks

Wat kun je verwachten?

De Jongerenacademie beeldend is een verdiepende cursus voor jongeren en volwassenen die zich verder willen ontwikkelen in de beeldende kunst. In wekelijkse lessen van 2,5 uur krijgen de cursisten uiteenlopende lessen in tekenen, model schilderen, fotografie, videobewerking, modevormgeving, metaalbewerking en edelsmeden, keramiek, druktechnieken en 3D design. Daarnaast is er veel aandacht voor het beeldende proces. Wat is je idee, hoe vorm je dat tot een beeld of een concept? Je wordt begeleid door één hoofddocent, maar krijgt gedurende het jaar les van verschillende docenten en kunstenaars. Aan het einde van het jaar heb je een goedgevuld portfolio en heb je grote stappen gezet in je beeldende èn persoonlijke ontwikkeling. En natuurlijk richten we dan onze eigen expositie in bij de Lindenberg, waarbij je vrienden en familie welkom zijn voor een feestelijke opening èn de certificaatuitreiking.

Bekijk een video met ervaringen van oud-deelnemers door hieronder op 'Lees meer' te klikken. Ook voor meer informatie.

This course is taught in Dutch. In most cases it is possible to follow this course if you are an English speaker, but please consult our course administration department beforehand to be sure: cursussen@delindenberg.com.
Lees meer

Ontwikkel je beeldende talenten

Denk je erover om naar de kunstacademie te gaan? Dan is de Jongerenacademie Beeldend 15+ de beste start om je talent te ontwikkelen. Maar ook als je niet het kunstvakonderwijs in wilt ben je hartstikke welkom: de Jongerenacademie is er voor iedereen die zich graag in de beeldende kunsten wil ontwikkelen.

Deelname

Je kunt de Jongerenacademie één jaar volgen, maar meerdere jaren is ook heel goed mogelijk: de verschillende kunstdisciplines worden ieder jaar met nieuwe lessen en opdrachten ingevuld.
Ben je ouder dan 21 jaar, maar wil je toch graag aansluiten? Dat is mogelijk, tegen een hogere cursusprijs. Je betaalt dan het cursusgeld plus 21% BTW. Studenten die deel willen nemen aan de Jongerenacademie krijgen 15% korting.

Accepteer Statistieken Cookies Om deze video te bekijken.

Wie geeft er les?

Wilma Coehoorn

Wilma heeft de opleidingen voor goud- en zilversmid in Schoonhoven gevolgd om vervolgens in Arnhem naar de Hogeschool voor de Kunsten te gaan. Daar studeerde ze af in Grafische Vormgeving en later ook als docent Beeldende kunst en Vormgeving. Sinds 1996 is Wilma docent aan de Lindenberg in diverse vakken. Omdat elke persoon anders is probeert ze bij iedere cursist het ‘eigene’ eruit te halen, zodat het (jouw!) werk uniek wordt!

Wilma heeft de opleidingen voor goud- en zilversmid in Schoonhoven gevolgd om vervolgens in…

Lees meer

Jordan van der Ven

Jordan van de Ven is ontwerper, kunstenaar en docent. Hij werd opgeleid als meubelmaker en voltooide daarna de kunstacademie St. Joost in Breda. Jordan maakt en ontwerpt kunstinstallaties, ruimtelijke objecten en meubels.

Meer informatie op www.jordanartisan.com.

Jordan van de Ven is ontwerper, kunstenaar en docent. Hij werd opgeleid als meubelmaker en…

Lees meer

Mieke Tesser

Mieke Tesser is sinds haar afstuderen aan ArtEZ werkzaam als beeldend docent. Zij weet cursisten te enthousiasmeren en uit te dagen naar een hoger niveau.

Het verbeelden van persoonlijke ideeën vindt zij een belangrijk uitgangspunt. Het gebruik van ‘nieuwe’ materialen en technieken helpt de cursist een eigen stijl te ontwikkelen.

Mieke Tesser is sinds haar afstuderen aan ArtEZ werkzaam als beeldend docent. Zij weet cursisten…

Lees meer
E2B53931-9C07-4BD0-A88C-C534B0C7BD74
EA2C691E-C30D-4A76-AA33-D67DEC28094F

Locaties

Lindenberg Centrum

Ridderstraat 23,
6511 TM Nijmegen, Google maps