Inschrijven

Icon/Lesvorm Kies lesvorm
  • Icon/Docent Docent(en): 
  • Icon/Leeftijd
  • Icon/Datum
  • Icon/Frequentie Frequentie: 
  • Icon/Lessen Aantal: 
  • Icon/Locatie Locatie: 
  • Icon/Datum Lesdag: 
Icon/Locatie Locatie
Icon/Datum Lesdag
Kinderdans 5-6 jaar
€ 149,-
Bekijk opties

Kinderdans 5-6 jaar

Icon/Docent Docent(en): Liesbeth Verriet

Icon/Lessen Aantal: 16 lessen

Icon/Datum Startdatum: 23 sep, 31 jan of 03 feb

Icon/Datum Lesdag: woensdag, zaterdag

Icon/Datum Lestijd: Klik op "Bekijk opties"

Icon/Leeftijd Leeftijd: 5 - 6 jaar

Icon/Locatie Locatie: Centrum

Icon/Frequentie Frequentie: Wekelijks

Wat kun je verwachten?

Met dansen kun je niet vroeg genoeg beginnen! In de cursus Kinderdans gaan we veel plezier beleven aan muziek en aan beweging, maar we gaan ook heel veel leren. We gebruiken daarbij thema's die aansprekend zijn voor kinderen, zoals sprookjes, dieren en op reis gaan.

 

This course is taught in Dutch. In most cases it is possible to follow this course if you are an English speaker, but please consult our course administration department beforehand to be sure: cursussen@delindenberg.com.
Lees meer

Wat doen we bij Kinderdans

We doen oefeningen waar je een mooie houding en sterke spieren van krijgt. We werken samen aan muzikaliteit, expressie, samenwerking en aan het ontdekken van de ruimte.

Voor jonge kinderen

Deze cursus is bedoeld voor kinderen van 5 of 6 jaar. Danservaring is niet nodig. De lessen duren 50 minuten. Aan het einde van de lessenreeks is er een open les waarbij de kinderen aan ouders, opa's en oma's kunnen laten zien wat zij geleerd hebben.

Praktische informatie

Als ouder hoef je niet mee te dansen: het grootste deel van de les is alleen met de kleuters. Ouders zijn welkom om de laatste 5 minuten van de les mee te kijken als ze dat willen. De laatste les uit de reeks mogen ouders de hele les meekijken. Dansbare kleding is verplicht, d.w.z. een legging, joggingbroek of balletpak met panty en dansschoentjes.

Later instromen?

Is de cursus al gestart en wil je nog instromen? Kies dan bij de opties de juiste locatie, lesdag en tijd. Wanneer er nog plek is zie je dat aan de groene button 'Instromen'. Staat er 'Inschrijven niet meer mogelijk', dan is de cursus vol en is instromen helaas niet meer mogelijk.

Wie geeft er les?

Liesbeth Verriet

Liesbeth Verriet studeerde aan de Havo voor Muziek en Dans in Rotterdam en aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten, opleiding Moderne Theaterdans. Ze heeft gedanst voor dansgezelschap de Stilte, Wentink Events en Studio 100. Daarna heeft zij de opleiding Docerend Kunstenaar gevolgd, ook aan de Hogeschool voor de Kunsten in Amsterdam. Liesbeth werkt sinds 2007 als docent en choreograaf bij de Lindenberg.

Liesbeth Verriet studeerde aan de Havo voor Muziek en Dans in Rotterdam en aan de Amsterdamse…

Lees meer

Locaties

Lindenberg Centrum

Ridderstraat 23,
6511 TM Nijmegen, Google maps